-vaunu sähköpyörän perään

Hupi-vaunu mullistaa sähköpyöräretkeilyn

Mullistamme sähköpyöräilyn ja caravan markkinan tuomalla markkinoille ennennäkemättömän jo julkisuudessa kohauttaneen sähköpolkupyörän perässä vedettävän Hupi-vaunun.

Hupi-vaunu on omavarainen ja viihdyttävä. Hupi-vaunu perässä voit ajaa sähköpyörällä vaikka Lappiin auringon paistaessa, sillä Hupi-vaunussa on mukana aurinkopaneeli, jolla lataat taukojen aikana myös sähköpyöräsi akut täyteen.

Hupi-vaunun isä keksijä Urpo ”Upi” Merranmaa kertoo vaunussa olevan makuupaikka yhdelle. Katolle asennettu aurinkopaneeli tuo virtaa vaunun minijääkaapille ja vaikka läppärille. Vaunun vakiovarusteena olevan pöydän ja mukanasi olevan läppärin ansiosta sinulla on luonnossa ihana etätyömahdollisuus.

Hupi-vaunu lanseerattiin Lahden Caravan messuilla 22-25.9.2022 Hyötyajoneuvokeskuksen ja H Caravanin osastolla. Hupi-vaunu oli yksi messujen suosituimmista kohteista. Osa messuvieraista kertoi tulleensa messuille juuri Hupi-vaunua katsomaan.

Hupi-vaunu on laadukas ja vaunun valmistetaan tarkkaan käsityöllä.

Vaunun pinta on perinteisen asuntovaunun pinnan muotoinen ja näköinen. Ylinkerros on maalattua 0,5 mm Stucco-alumiinia, jonka alla on eristeenä toimiva 20 mm paksu uretaani-levy. Sisäpuolen materiaalina on kalustekalvo.

Voit vetää vaunua millä tahansa sähköpyörällä, missä tahansa pyörätiellä kapeutensa ansiosta. Kevyestä painosta johtuen vaunu on kevyt vetää. Painoa voisi verrata tarakalla istuvaan kyytiläiseen.

Vaunun hinta alkaen 5990 euroa. Tekstissä kerrotut huvitukset vaativat lisävarustepaketin. Lisävarusteina saatavissa mm. eri kokoisia aurinkopaneeleita, invertteri, minijääkaappi, yläkaapisto ja televisio.

Tekniset tiedot ja lisävarustevalikoima

Tuote on nyt prototyyppivaiheessa ja sivulla esitettyihin arvoihin saattaa tulla vielä muutoksia.

Ulkomitat:
Pituus 200 cm
Leveys 106 cm
Korkeus 131 cm (asuintila)
Korkeus 150 cm (maasta)
Vannekoko 10″
Paino ilman lisävarusteita 65 – 70 kg

Sisämitat:
Pituus 195 cm
Leveys 100 cm
Korkeus 125 cm

Lisävarusteet
Aurinkosähköpaketti 150W + 20 aH akku (paino 10 kg) 400 €
Aurinkosähköpaketti 200W + 20 aH akku (10,6 kg) 450 €
Aurinkopaneeli 250W + 20 aH akku (12,5 kg) 550 €
Invertteri 300W (2 kg) 139 €
Lithiumakku 20aH (3 kg) 250 €
Minijääkaappi (1 kg) 85 €
Kattoikkuna (1,2 kg) 115 €
Yläkaapisto (3 kg) 180 €
Vararengas koteloineen alumiinivanteella (3 kg) 165 €
Kannettava kaasugrilli 69 €
Kannettava kaasuliesi 49 €
Heijastimien vaihto LED-valoiksi 190 €
Led sisävalot 95 €
Ulkopuolen ovivalo 39 €
Televisio (hinta tarkentuu myöhemmin)
Verhot sis. verhokiskot 65 €

 

Jälleenmyyjälle

Polkupyöräliike, safarijärjestäjä, pyörävuokraamo tai verkkokauppa: Olisitko halukas ottamaan Hupi-vaunun myymälääsi myyntiin tai vuokrakäyttöön omaan liiketoimintaasi?

Tämä tulee olemaan myymälän sisäänheittotuote, jota tullaan ihastelemaan kauemmankin matkan päästä. Tilaamalla vaunun ensimmäisestä valmistuserästä, tarjoamme mahdollisuuden Hupi-päivän järjestämiseen. Hupi-päivä sisältää vaunun kehittäjän Upi Merranmaan esittelypäivän ja koeajotilaisuuden Upin opastuksella jälleenmyyjän esittely sähköpolkupyörällä.

Pienelle polkupyöräliikkeelle yksinkertaisin tilauskeino on tilata vaunu kerrallaan periaatteella. Liikkeeseen ostettu vaunu toimii ensin esittelykappaleena. Esittelykappale myydään ja me toimitamme uuden vaunun tilalle.

Olen kiinnostunut Hupi-vaunusta tai haluan lähettää terveisiä.

Tällä lomakkeella voit myös osallistua vain kuukausittaisen yllätyslahjan arvontaan.

Hupi

Yhteydenottolomake Hupi

Nimi
Oletko kiinnostunut Hupi-vaunusta yksityishenkilönä vai jälleenmyyjän roolissa?
Voit kirjoittaa tähän kenttään myös terveisiä ja kehitysehdotuksia liittyen Hupi vaunuun.