Koirahäkit ja metsästysautot

Koirahäkit mittojen mukaisesti!

Valmistamme koirahäkit ja muut lemmikkien häkit tarpeen mukaan ajoneuvokohtaisesti pakettiautoihin, pick-up autoihin ja henkilöautoihin.
Laadukas ja turvallinen häkki on helppo käyttää eikä se pidä ääntä ajon aikana.

Jos tarvitset koirahäkin erityismitoilla tai erikoisvaatimuksilla, suositeltavin vaihtoehto on tilata mittatilaustyönä valmistettu koirahäkki.
Mittatilaustyönä valmistettu koirahäkki varmistaa parhaan mahdollisen sopivuuden ja mukavuuden koirallesi.
Häkin seinät, ovet ja katto on valmistettu hitsatusta teräsverkosta, joka pulverimaalataan mustaksi tai haluamaasi sävyyn.

Häkin sijaan valmistamme myös erilaiset verkkoseinät kulkuovilla. Voit halutessasi jättää koko takakontti tilan eläimen käyttöön ja valita esimerkiksi takaovelle verkkoseinän lukittavalla ovella jolloin voit pitää takakonttia auki varmistaen eläimen esteettömän näkyvyyden ja tuuletuksen, sekä varmistaen turvallisen lukituksen ja suojan.

Suosittelemme koira-autoihin lisävarusteeksi lämmiktintä, kattotuuletinta tai ilmastointilaitetta.

Katso kuvia koirahäkeistä galleriastamme

Pyydä tarjous koirahäkistä autoosi

Ota yhteyttä ja suunnitellaan toimiva häkkiratkaisu ja varustelu juuri sinun koiralle ja autoosi.

Tomi Turtiainen
010 505 257w
050 505 3271
tomi@hyotyajoneuvokeskus.com

Samuel Turunen
010 505 2577
045 651 3777
samuel@hyotyajoneuvokeskus.com 

Myynti 010 505 2576
myynti@hyotyajoneuvokeskus.com

Koirahäkki, jota kutsutaan myös koiran kuljetushäkiksi tai koiran häkiksi, on suunniteltu tarjoamaan turvallisen ja mukavan tilan koiran kuljettamiseen autossa tai muissa tilanteissa, kuten lentokoneessa tai junassa. Koirahäkki auttaa estämään koiran vapaan liikkumisen auton sisällä ja tarjoaa suojaa sekä koiralle että matkustajille.

Koirahäkki voi olla valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten metallista, muovista tai kankaasta, ja sen koko ja muoto voivat vaihdella koiran koon ja rodun mukaan. Usein häkissä on verkkopaneelit tai ilmareiät, jotka mahdollistavat ilman kiertämisen ja koiran näkemisen ja vuorovaikutuksen ympäristön kanssa. Häkissä voi olla myös lukitusmekanismi tai turvavyökiinnikkeet, jotka varmistavat koiran pysymisen turvallisesti paikoillaan.

Koirahäkin käyttöön on useita syitä. Ensinnäkin se tarjoaa turvallisuutta autossa matkustettaessa, sillä se estää koiran liikkumisen auton sisällä ja siten vähentää mahdollisia häiriötekijöitä kuljettajalle. Koirahäkki myös suojaa koiraa mahdollisissa onnettomuustilanteissa tai jarrutustilanteissa, vähentäen loukkaantumisriskiä. Lisäksi häkki voi auttaa estämään koiran pääsyn auton ohjaamoon, mikä voi olla turvallisuusriski sekä koiralle että kuljettajalle.

Koirahäkki tarjoaa myös mukavuutta ja rauhaa koiralle. Se voi toimia koiran oman turvapaikkana ja antaa sille oman tilan matkustamisen aikana. Koirahäkki voi auttaa vähentämään matkustusstressiä ja autossa tapahtuvaa levottomuutta koiran tuntiessa olonsa turvalliseksi ja suojatuksi häkissä.

On tärkeää valita oikean kokoinen koirahäkki, joka sopii koiran kokoon ja antaa sille riittävästi tilaa liikkumiseen ja makuulle. Häkin tulee olla riittävän tukeva ja vakaasti kiinnitetty auton takaosaan tai matkustamoon. Lisäksi on tärkeää totuttaa koira häkkiin ja tehdä siitä positiivinen kokemus koiralle käyttämällä positiivista vahvistamista ja antamalla koiralle aikaa tottua häkkiin ennen matkustamista.

Koirahäkin oikean koon valitseminen on tärkeää, jotta koiralle taataan riittävästi tilaa ja mukavuutta. Häkin tulisi olla tarpeeksi tilava, jotta koira voi seistä pystyssä, kääntyä ympäri ja asettua makuulle mukavasti. Alla on joitain yleisiä suosituksia koirahäkin kokojen suhteen eri kokoisille koirille:

Pienet koirat (esimerkiksi Chihuahua, Yorkshirenterrieri):

Korkeus: 40-50 cm

Pituus: 50-60 cm

Leveys: 40-50 cm

Keskikokoiset koirat (esimerkiksi Beagle, Cocker Spaniel):

Korkeus: 50-60 cm

Pituus: 60-80 cm

Leveys: 50-60 cm

Suuret koirat (esimerkiksi Labradorinnoutaja, Saksanpaimenkoira):

Korkeus: 60-80 cm

Pituus: 80-100 cm

Leveys: 60-80 cm

Näitä mittoja voi käyttää suuntaa-antavina ohjeina, mutta on tärkeää ottaa huomioon myös koiran yksilölliset mitat ja tarpeet. Koirahäkin tulisi tarjota riittävästi tilaa, jotta koira voi olla mukavasti ja turvallisesti häkissä pitkänkin matkan aikana.

Muista myös huomioida koiran kasvunvara, jos kyseessä on vielä kasvava pentu. Koirahäkki voi olla hieman suurempi kuin pentu tarvitsee aluksi, jotta se voi kasvaa häkkiin sopivaksi.

Ennen koirahäkin hankkimista suositellaan ottamaan mittaukset omasta koirasta, kuten korkeus (selän päästä maahan), pituus (kuononpäästä hännän juureen) ja leveys (leveimmästä kohdasta rintakehän ympäri). Näiden mittatietojen perusteella voi valita sopivan kokoisen koirahäkin.

On tärkeää varmistaa, että koirahäkki on tarpeeksi tukeva, turvallinen ja vakaasti kiinnitetty auton takaosaan tai matkustamoon. Häkin tulee olla valmistettu kestävästä ja turvallisesta materiaalista, ja sen on täytettävä turvallisuusvaatimukset koiran kuljetukselle.