Tarvitsemme sähköasennustaitoisen VARUSTEASENTAJAN Vantaalle!

Suomen Hyötyajoneuvokeskus on autovarustelun moniosaaja ja laadukkaiden tuotteiden maahantuoja. Teemme varustelut yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan suunnitelmasta toteutukseen, hoidamme tuotantoprosessit itse, jolloin vastaamme työstämme ja laadustamme.

Tuomme maahan parhaat ajoneuvokalusteet, pick-up -tuotteet ja lisävarusteet: bott, Rhino, Aeroklas, Alpha jne. Toimimme kahdessa kaupungissa; Lahdessa ja Vantaalla, palvelualueemme on koko Suomi.

Hyötyajoneuvokeskuksella on nyt 17 ammattilaista ja tarvitsemme lisää!
Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä sähköasennustaitoista varusteasentajaa Vantaan toimipaikkaamme Koivuhakaan, jossa työt alkavat alkuvuodesta 2021.

Hyötyajoneuvokeskuksen vahvuuksia ovat innovatiivinen asenne, ahkeruus, laadukas työnjälki ja jatkuva kehitys. Samaa toivomme Sinulta.
Arvostamme vahvan ammattitaidon ja hyvän autosähköosaamisen ohella sitoutumista työhön ja yrityksemme arvoihin, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja valmiutta asioida myös asiakkaiden kanssa. Työhön Vantaalla kuuluu autosähköasennusten ohella maahantuomiemme ja omatuotantovarusteiden asentaminen, huoltoautokalusteiden kokoonpano ja asennus, suojavaneroinnit, ajoneuvojen muutostyöt.

Tiedustelut puhelimitse toimitusjohtaja Samuel Turunen puh 010 505 2577 tai 045 651 3777 Hakemukset sähköpostilla samuel@hyotyajoneuvokeskus.com, merkillä ”ASENTAJA VANTAA”

HUOM: Valitsemme asentajan heti oikean osuessa kohdalle, joten älä aikaile, vaan ota yhteyttä asap!
Katso meistä lisää: www.hyotyajoneuvokeskus.fi ja https://www.facebook.com/hyotyajoneuvokeskus/

Suomen Hyötyajoneuvokeskus

Lahden Autoverhoomo Oy

Viilaajankatu 2   15520 LAHTI