Tavara-autot

Tavara-auto on ajoneuvo, joka on suunniteltu ja tarkoitettu tavaroiden kuljettamiseen. Tavara-autot varustellaan niin, että kuljettaja kykenee hoitamaan päivittäiset työtehtävät käytännöllisesti ja turvallisesti. Kokemuksen ja asiakkaiden toiveiden sekä palautteen kanssa Hyötyajoneuvokeskus varustelee huippulaadukkaat tavara-autot tehokkaaseen ja turvalliseen käyttöön. Olipa tarve takalaitanostimelle, puominostimelle, ajorampille, sidontajärjestelmille tai auton muu ajoneuvovarustelu niin autamme teitä löytämään oikeat ratkaisut.

Dhollandia takalaitanostin Dhollandia takalaitanostin

Tarjoamme laatua!

Dhollandia takalaitanostimet
Dhollandia on tunnettu nostinvalmistaja, joka tarjoaa erilaisia takalaitanostimia kuljetusautoihin ja kuorma-autoihin. Dhollandia-takalaitanostimet tunnetaan luotettavuudestaan, suorituskyvystään ja innovatiivisista ominaisuuksistaan.
Dhollandia-takalaitanostimet tarjoavat tehokkaan ja turvallisen tavan lastata ja purkaa tavaroita kuljetusautoista. Ne on suunniteltu kestämään raskaita kuormia ja käsittelemään erilaisia tavaratyyppejä. Nostimet voivat olla hydraulisia tai sähkökäyttöisiä, ja niissä voi olla erilaisia nostokapasiteetteja ja nostokorkeuksia riippuen tarpeesta.

 

Tarjoamme Fassi ja Maxilift puominostimet
Kevyet–kappaletavaranosturit ovat hyvä vaihtoehto, kun tarvitset suorituskykyä alustan kantavuutta menettämättä. Turvallisuus on ykkösasia siksi nostotilanteen vakavuuden varmistamiseksi. Nostimissa on kattavan valikoiman tukijalkaratkaisuja ajoneuvosi huomioiden. Myös lyhyet taittopuomit löytyvät valikoimastamme, kun nostat lähellä ja tarvitset normaalia enemmän koukkukorkeutta. Lisäksi useat nosturimallit on saatavilla voimanivelillä tai ilman.
Kysy lisää myyjiltämme ja tutustu Fassi nostimiin tästä

Samuel Turunen
010 505 2577
045 651 3777
samuel@hyotyajoneuvokeskus.com 

Eemeli Nummela
010 505 2575
046 921 3308
eemeli@hyotyajoneuvokeskus.com

 

TAKALAITANOSTIN
Takalaitanostin on laite, joka on suunniteltu helpottamaan tavaroiden lastaamista ja purkamista tavara-autoihin tai kuorma-autoihin. Se koostuu yleensä nosturista, joka on kiinnitetty ajoneuvon takalaitaan.Takalaitanostimen avulla raskaita tai hankalasti käsiteltäviä kuormia voidaan nostaa ja laskea helposti ja turvallisesti ajoneuvon tavaratilaan. Se on erityisen hyödyllinen, kun kuorma on liian painava tai kookas nostettavaksi käsin tai kun tarvitaan säännöllistä lastausta ja purkamista.

Takalaitanostimia on erilaisia kokoja ja nostokapasiteetteja, joten ne voivat soveltua erilaisiin tarpeisiin. Ne voivat olla sähkökäyttöisiä, hydraulisia tai pneumaattisia, ja niiden toimintaperiaate voi vaihdella valmistajan ja mallin mukaan.

Takalaitanostin voidaan aktivoida käyttäen erilaisia ​​ohjausjärjestelmiä. Yleisimpiä tapoja ovat kaukosäädin, painonappi tai ajoneuvon sähköjärjestelmään kytketty ohjauspaneeli. Joissakin malleissa nostin voidaan myös ohjelmoida pysähtymään automaattisesti haluttuun korkeuteen tai kulmaan helpottaakseen lastausta tai purkamista.

Turvallisuus on tärkeä näkökohta takalaitanostimen käytössä. Useimmissa nostimissa on turvatoimintoja, kuten ylikuormitussuoja, hätäpysäytyspainike ja tukijalkojen lukitusmekanismi, jotka estävät laitteen käyttämisen vaarallisissa tai epävakaissa tilanteissa.

Takalaitanostimien käyttö voi tehostaa tavaroiden käsittelyä ja vähentää fyysistä rasitusta kuljettajille tai kuormaajille. Ne ovat erityisen yleisiä kuljetusalan yrityksissä, jakeluyrityksissä, tavarataloissa ja muissa teollisuudenaloilla, joissa on tarvetta tehokkaalle ja turvalliselle lastaukselle ja purkamiselle.
Katso tästä Dhollandian takalaita nostin mallit 

PERÄLAUTANOSTIN
Perälautanostin pakettiautoon on erillinen nostolaite, joka voidaan asentaa pakettiauton takaosaan helpottamaan tavaroiden lastaamista ja purkamista. Se on erityisen hyödyllinen tilanteissa, joissa pakettiauton tavaratila on korkea tai kun kuormat ovat raskaita tai hankalasti käsiteltäviä.

Perälautanostimen avulla voit nostaa kuormaa tasaisesti ja sujuvasti pakettiauton tavaratilaan ilman tarvetta nostaa tai laskea sitä manuaalisesti. Nostin voi olla hydraulinen, sähkökäyttöinen tai jopa manuaalinen riippuen valitsemastasi mallista.

Asennettaessa perälautanostinta pakettiautoon on tärkeää varmistaa, että se on yhteensopiva auton kanssa ja että se on asianmukaisesti kiinnitetty ja turvallinen käyttää. Ammattilaisen apu voi olla tarpeen asennuksessa, jotta varmistetaan oikea asennus ja toiminnallisuus.

Perälautanostimen käyttö tapahtuu yleensä ohjauspaneelin, painikkeiden tai kaukosäätimen avulla, jolla voit hallita nostimen liikettä. Nostimen avulla voit nostaa ja laskea kuorman tarvittavaan korkeuteen, mikä helpottaa kuorman lastaamista ja purkamista pakettiautoon.

On tärkeää noudattaa turvallisuusohjeita ja valmistajan antamia ohjeita perälautanostimen käytössä. Tämä sisältää oikean painorajoitusten noudattamisen, varmistamisen, että kuorma on tasapainossa ja asianmukaisesti kiinnitetty sekä turvatoimintojen, kuten hätäpysäytyspainikkeen ja ylikuormitussuojan, käyttäminen tarvittaessa.

Perälautanostimet pakettiautoissa tarjoavat kätevän ja tehokkaan tavan lastata ja purkaa raskaita tai hankalasti käsiteltäviä kuormia. Ne ovat suosittuja muun muassa kuljetus- ja jakeluyrityksissä sekä kaupan alalla, joissa tarvitaan säännöllistä ja tehokasta tavaroiden käsittelyä pakettiautolla.

NOSTIMIEN ASENNUS
Takalaitanostimen ja puominostimien asennus suoritetaan ammattilaisten toimesta varmistaen turvallinen ja oikea asennus.
On tärkeää, että takalaitanostimen ja puominostimien asennus suoritetaan pätevien ammattilaisten toimesta, jotka ovat tietoisia kyseisen nostimen ominaisuuksista, asennusvaatimuksista ja turvallisuusmääräyksistä.
Asennusvirhe voi aiheuttaa vakavia vahinkoja tai vaaratilanteita, joten ammattilaisen apu on suositeltavaa varmistaa turvallinen ja asianmukainen asennus.


TAVARA-AUTO

Tavara-auto on ajoneuvo, joka on suunniteltu ja tarkoitettu tavaroiden kuljettamiseen. Se voi olla eri kokoisia ja muotoisia riippuen käyttötarkoituksesta ja tarpeista.

Tavara-autot voivat sisältää erilaisia ​​malleja ja tyyppisiä ajoneuvoja, kuten pakettiautot, kuorma-autot, rekka-autot ja perävaunuyhdistelmät. Niitä käytetään yleisesti eri toimialoilla, kuten logistiikka, jakelu, rakennus ja kauppa, kuljettamaan erilaisia ​​tavaroita ja kuormia.

Pakettiauto on pienempi tavara-auto, joka on suunniteltu kuljettamaan kevyitä tai keskikokoisia kuormia. Se voi olla joko pieni kaupunkipakettiauto tai suurempi pakettiauto, joka tarjoaa enemmän tilaa ja kuormankäsittelymahdollisuuksia.

Kuorma-auto on suurempi tavara-auto, joka on suunniteltu kuljettamaan raskaita kuormia ja suurempia määriä tavaroita. Niitä käytetään yleisesti tavarankuljetuksessa pitkillä matkoilla tai raskaiden kuormien siirtämisessä.

Rekka-auto on suurin tavara-auto, joka koostuu yhdistelmästä vetoautoa ja perävaunua. Rekka-autot ovat tarkoitettu pitkän matkan tavarankuljetukseen ja usein käytetään teollisuuden tarpeisiin tai suurten tavaravirtojen kuljettamiseen.

Tavara-autoilla voi olla erilaisia ominaisuuksia, kuten tavaratilan säädettävät väliseinät, nosturit, takaovet, sivuovet ja muut lisävarusteet, jotka helpottavat kuorman lastaamista ja purkamista. Monet nykyaikaiset tavara-autot ovat myös varustettu turvallisuusominaisuuksilla, kuten ajonvakautusjärjestelmät, kuolleen kulman varoitin ja peruutuskamera.

Tavara-autot ovat tärkeitä kaupan ja teollisuuden toiminnalle, sillä ne mahdollistavat tehokkaan tavaroiden kuljetuksen paikasta toiseen. Ne tarjoavat luotettavan ja joustavan ratkaisun tavaralogistiikkaan ja ovat keskeisessä roolissa monien yritysten toiminnassa.