Cartec Ceramic Guard Hyötyajoneuvokeskus
Cartec Ceramic Guard Hyötyajoneuvokeskus

Ceramic Guard keraaminen pinnoite iso pakettiauto

1050€
846.77€ alv.0

Saatavilla

Hyötyajoneuvokeskukselta keraaminen pinnoite ajoneuvoosi vaivattomasti muun varustelun yhteydessä tai myöhemminkin.

Ceramic Guard varmistaa että maalipinnallasi on hyvin korkea kiilto ja uskomaton värin syvyys, samalla suojaten autoasi sään vaikutuksilta.
Ceramic Guard antaa 3:n vuoden takuun käsittelylle maalipinnalle. Takuu on voimassa mikäli pinnoitteen on tehnyt Ceramic Guard ammattilainen hyväksyttyjen menetelmien ja olosuhteiden mukaisesti.
Korkean kiillon ja syvän värin lisäksi, Ceramic Guard suojaa maalipintaa erittäin hyvin vettä hylkivällä kerroksellla. Vettä hylkivää kerrosta pitää huoltaa takuuajan aikana. Suosittelemme pesemään auton säännöllisin väliajoin Ceramic Wash* shampoolla ja käsittelemään sen Ceramic Glaze*-tuotteella vähintään kerran vuodessa.
Kysy tarkempia takuutietoja.

Keraamiset pinnoitteet ovat markkinoiden kestävin ratkaisu pinnan suojaamiseen, ja hyvin huollettuna se voi kestää jopa useiden vuosien ajan.

Geramic Guard 4life

Kattava palvelu joka sisältää vuosittaisen tarkastuksen ja huoltokäsittelyn. Ceramic Guard 4life varmistaa takuun jatkuvuuden. Takuu jatkuu vuodella tarkastus- ja huoltokäsittelyn jälkeen. Tällä palvelulla voit varmistaa elinikäisen takuun autosi suojelulle, käyttöehtojen alaisesti. Palvelun saat Ceramic Guard ammattilaiseltasi.

Ceramic Guard Sicarbon+ Pinnoite
Ceramic Guard on uusi läpimurto nanopinnotteiden maailmassa. Tällä vallankumouksellisella tuotteella on nyt mahdollista saada hyvin tasainen, korkeakiiltoinen ja kestävä suojaava pinnoite autosi maalille yhdellä kerralla. Ceramic Guard vahvistaa ja lisää lakan kovuutta, mikä suuresti parantaa naarmujen vastustuskykyä.
Maalipinta saa huomattavasti syvemmän kiillon ja värin. Autostasi tulee lisäksi helpompi pestä ja se saa voimakkaan vettä hylkivän kerroksen, tehden tästä juuri oikean suojauksen autosi maalipinnalle!

berlingo

caddy

citan

connect

doblo

expert

h1

jumpy

partner

scudo

talento

transit-custom

transporter-t5

transporter-t6

vito

vivaro