RollTrac - sähköinen rullakansi Ford Ranger
RollTracin molemmin puolin olevat ohjaimet - pysäytä rullakansi missä tahansa asennossaRollTrac - Integroitu suoraan keskuslukitukseenRollTrac - Kirkas, sisäinen LED-valo valaisee kuormitusalueesi automaattisesti ja antaa näkyvyyden pimeässäRollTrac - Virranhallintajärjestelmä säästää akkua älykkäästi, kun jännite laskeeRollTrac - Avaa lavakannen lukitus ja käytä sitä manuaalisesti vara-avaimen avulla, jos akku tyhjeneeRollTrac - Puristumisenestojärjestelmä suojaa sinua loukkaantumisilta ja suojaa lastiasi tahattomilta vaurioiltaRollTrac on testattu sateessaRollTrac on testattu äärimmäisessä kylmässä ja lumessaRollTrac - Lastaaminen ei ole ongelma RollTrac -sarjan taakkateline -sarjassa. Lisää lastauskapasiteetti 150 kg:iin ja ota kaikki irti autostasiRollTrac - T-kanavan universaali sivukiskojen asennusjärjestelmä toimii myös monien markkinoilla olevien telinebrändien ja lisävarusteiden kanssaDust Kit tiivistesarjaRollTrac -Ford Ranger adapterisarja OE lavakaarilleRollTrac - 150kg taakkatelineet

RollTrac – sähköinen rullakansi Ford Ranger

3249€
2620.16€ alv.0

Saatavilla

Automalli *

Lisävarusteet

Valitse tarvitsemasi lisävarusteet RollTrac lavakanteen

Asennushinnat

Löydä seuraavan sukupolven rullakansi

VAHVA I ÄLYKÄS I SUOJATTU

Tyylikäs ja kova kohtaavat
Valimistaudu rullakanteen, jossa on kaikki. RollTrac on suunniteltu tiukkojen maailmanlaajuisten standardien mukaisesti ja saanut kymmenen kansainvälistä patenttia. Siinä on luokkansa paras turvallisuus ja älykäs tekniikka. Alumiinirakenne tarjoaa kovan, kestävän ja tyylikkään ratkaisun säilytysvaatimuksiisi. Täysin sähköinen rullakansi, joka integroituu ajoneuvosi keskuslukitukseen, sisältää ohjaimet, älykkään ECU: n ja monivaihteisen vaihdelaatikon.

Älykäs tekniikka
Sisäinen elektroninen ohjausyksikkö (ECU) yhdistää RollTracin ajoneuvon sähköisiin ja kauko-ohjattaviin keskuslukitusjärjestelmiin.
Älykkäällä ohjelmoinnilla varustettu tela tarjoaa sujuvan, turvallisen ja vaihtelevalla nopeudella toimivan rullakannen. Sen virranhallintajärjestelmä havaitsee ajoneuvojännitteen pudotukset ja säilyttää jäljellä olevan akun varauksen ajoneuvon käynnistämiseksi.

Vahva                                                               
· Kestävä ja äärimmäisyyksiin testattu RollTrac pystyy käsittelemään kaiken. Kaikki ulkoiset komponentit on valmistettu iskunkestävästä alumiinista, joka ei ruostu tai syövy.
· Viimeistelty korkealaatuisella, kevyesti kuvioidulla, satiinimusta jauhemaalilla, joka on UV-vakaa eikä haalistu ajan myötä.
· Vähäisen huoltotarpeen konstruktiolla varmistetaan, että kansi liukuu tasaisesti joka kerta ja pitää ylläpitohuollon minimissä.

Suojattu                                                                
· Luokkansa paras turvallisuus tarkoittaa, että arvokas lastisi on suojattu tunkeilijoilta. RollTrac integroituu saumattomasti keskuslukitusjärjestelmään, ja vakiovarusteena on takaluukun lukitus.
· Tukevat kynsikoukutyyppiset salvat lukitsevat kannen tiukasti takaluukkua vasten ja estävät sisäänpääsyn yli 200 kg: n vetovoimalla.
· Ilman ulkoisia kiinnittimiä – RollTracia ei voi purkaa, jotta pääset käsiksi tallennettuihin tuotteisiisi. Sen alumiiniset lukituslistat kestävät pakotetun sisäänpääsyn yrityksiä ja pitävät tunkeilijat ja elementit poissa ajoneuvosi kuormatilasta.

Säänkestävä
Valmistaudu seuraavaan seikkailuusi! RollTrac on testattu kaikissa ilmasto- ja sääolosuhteissa: kuivassa pölyisessä autiomaassa, märissä trooppisissa sateissa, suolaa ruiskuttavassa rantakäytössä sekä äärimmäisessä kylmässä ja lumessa.                                                               
· RollTracin jokaisessa kulmassa olevat suuret vedenpoistoputket integroituvat saumattomasti ja huomaamattomasti ajoneuvoon.
· Kaareva, koveran muotoinen kanisteri auttaa levittämään vettä nopeasti ulos etupuolen vedenpoistoputkista, suppiloiden vettä ulos ja ajoneuvon alle.
· Lukittuva alumiini estää veden tunkeutumisen jokaisen säleen väliin.

Lisävarustevalmis                                                                
· Tarvitsetko lisää kapasiteettia? Lastaaminen ei ole ongelma RollTrac -sarjan taakkateline -sarjassa. Lisää lastauskapasiteetti 150 kg:iin ja ota kaikki irti autostasi. T-kanavan universaali sivukiskojen asennusjärjestelmä toimii myös monien markkinoilla olevien telinebrändien ja lisävarusteiden kanssa.
· Pidätkö autossa olevan lavakaaren? Lavakaari -sovitinpakettien avulla voit sovittaa nykyisen lavakaaren saumattomasti RollTrac -kanteen.
· Pölyongelma? Täydennä RollTrac -pölysuojapaketilla. Nämä sarjat tarjoavat erinomaisen tiivisteen takaluukun sisäreunan ympärille, mikä estää pölyä ja vesisuihkua pääsemästä ajoneuvon takaluukun aukkojen läpi.

ford

ranger

double-cab

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021