Alu-Cab Canopy Camper Toyota Hilux avattuna
Alu-Cab Canopy Camper RaptorAlu-Cab Canopy Camper Shadow Awning Ford Ranger RaptorAlu-Cab Canopy Camper on Ford Ranger Raptor rooftop tent imageAlu-Cab Canopy Camper on Ford Ranger Raptor rooftop tent shadow awning rangeAlu-Cab Canopy Camper on Ford Ranger Raptor rooftop tent shadow awning wideAlu-Cab Canopy Camper on Ford Ranger Raptor rooftop tentAlu-Cab Canopy Camper on Ford Ranger Raptor viewAlu-Cab Canopy Camper on Ford Ranger Raptor side viewAlu-Cab Canopy Camper on Ford Ranger Raptor frontAlu-Cab Canopy Camper on Ford Ranger RaptorAlu-Cab Canopy Camper Toyota HiluxAlu-Cab Canopy Camper Toyota Hilux avattunaAlu-Cab Canopy Camper Toyota Hilux sivultaAlu-Cab Canopy Camper 3DAlu-Cab Canopy Camper 3D ylhäältäAlu-Cab Canopy Camper 3D edestäAlu-Cab Canopy Camper kattoteltan sisätaskut ja valaistusAlu-Cab Canopy Camper sisältäAlu-Cab Canopy Camper sisältä sivukuvaAlu-Cab Canopy Camper metsäAlu-Cab Canopy Camper snowalu-cab canopy camper heavy snowAlu-Cab-canopy camper ford- anger double cabAlu-Cab Canopy Camper Isuzu D-max IcelandAlu-Cab-Canopy-Camper-Jeep-Gladiator-edestäAlu-Cab-Canopy-Camper-Jeep-Gladiator-sivultaAlu-Cab-Canopy-Camper-Jeep-Gladiator-takaaAlu-Cab Canopy Camper Black FORD RANGERAlu-Cab-Canopy-Camper-Nissan-Navara-NP300-sivultaAlu-Cab-Canopy-Camper-Isuzu-D-MAX-Ford-Ranger-takaaAlu-Cab-Canopy-Camper-Isuzu-D-MAX-sivultaAlu-Cab-Canopy-Camper-Isuzu-D-MAX-takaaAlu-Cab Canopy Camper 04Canopy camper ford ranger alu-cabAlu-Cab-Canopy-Camper-Double-Cab-mitatAlu-Cab-Canopy-Camper-Extra-Cab-mitatAlu-Cab Canopy Camper - maksimi avaus korkeus

Alu-Cab Canopy Camper – Asuntoautolavakate

16750€
13508.06€ alv.0

Saatavilla

Auton merkki ja malli *

valitse ajoneuvon valmistaja ja vuosimalli

Alu-Cab Canopy Camper väri *

valitse haluamasi väri&kuviointi vaihtoehto lavakateelle

Asennus *

Tuote toimitetaan asennettuna. Valitse haluamasi paikkakunta asennukselle

Alu-Cab Canopy Camper on optimaalinen yhdistelmä tukevasta alumiinista valmistettua lavakatetta ja tilavaa kattotelttaa, johon on pääsy lavakatteen sisältäpäin.
Canopy Camperin ”AC20” -versio kehitettiin Alu-Cabin 20-vuotisjuhlien yhteydessä ja,  yhdistettynä kahdella monitoimipaneelilla, vasemman puoleisella 270° Shadow Markiisilla, sisätilojen säilytystaskujärjestelmillä ja integroidulla LED-valaistuksella, tarjoaa optimaalisen täydellisen ”valmiina matkaan ja leiriytymiseen” camper-ratkaisun.
Suurella takaovella ja kahdella ylösnousevalla sivuluukulla Canopy Camper tarjoaa paljon mahdollisuuksia sunnitella sisustus omien toiveidesi mukaan.
Yleiskokonsa ansioista se sopii useimpiin Eurooppalaisiin pickupeihin ja asennetaan yksinkertaisesti ajoneuvokohtaisella asennussarjalla kiinni ajoneuvoon.
Erittäin vakaa runkorakenne koostuu vastikään kehitetyillä alumiinipuristusprofiileista. Integroidut C-kiskot, jotka on työstetty rungon kaikkiin osiin, mahdollistavat lisävarusteiden helpon asennuksen sekä sisällä että ulkona.
Takaoven runko on täysin tiivistetty ajoneuvon lavaa vasten. Toisin kuin normaalissa pickupin takaluukussa, pöly ei tunkeudu sisätiloihin. Suuri takaovi ja tukeva kahva mahdollistavat helpon pääsyn sisätiloihin. Takaovi voidaan lukita sisä- ja ulkopuolelta, ja se pystyy kuljettamaan jopa 33” vararenkaan.
Kaksiosainen sänky, joka koostuu makuupinnasta ja luukusta, ulottuu Canopy Camperin koko pituudelta. Liinavaatteet tai makuupussit voidaan säilyttää helposti makuutilassa, vaikka katto olisi kiinni tai makuupinta taitettuna ylös.
Teltan seinät on valmistettu kaksikerroksisesta telttakankaasta Riplock-tekniikalla.
Tämä suojaa optimaalisesti tuulelta ja kylmältä.
Rei’itetyistä paneeleista valmistettu erikois MOLLE-järjestelmä mahdollistaa lisävarusteiden helpon kiinnittämisen takaseinän ulkopuolelle takaoven molemmin puolin.
Canopy Camperin etuosa, takaovi, oven vasemmalla ja oikealla puolella olevat takaseinät ja kattoteltan katto voidaan varustaa kestävästä kankaasta valmistetuilla säilytystaskuilla.
Katon C-kiskot tekevät vakaasta poikkitankojen kokoonpanosta lastenleikkiä. 
Suurintaosaa Alu-Cab Canopy Lavakate ja Alu-Cab Kattoteltta lisävarusteista voidaan käyttää myös Canopy Camperin kanssa.
Vasemmalle puolelle asennetulla 270° Shadow Markiisilla Canopy Camper tarjoaa parhaan perustan retkeilylle ja erinomaisen suojan luonnonvoimilta.

Tärkeät ominaisuudet

· Kevyt rakenne , valmistettu alumiinista
· 270° kääntyvä vapaasti seisova markiisi
· 2 kpl Monitoimipaneeli lisävarusteiden kiinnittämiseen taakse
· 4 x LED-valot takaavat optimaalisen valon kattoteltassa ja luukuissa
· Lukittavat sulkimet
· Säilytystaskujärjestelmä kattoteltassa ja katteen sisätilassa
· Pop up -katto sisäänpääsyllä
· Lukuvalot ja USB-liitäntä kattoteltassa
· C-kiskot katolla lisävarusteiden ja lastin kiinnittämiseen
· C-kiskot sisätiloissa yksittäisten varusteiden kiinnittämiseen
· Lisävarusteita , kuten pöydän kiinnikkeitä, varapyörän kiinnikkeitä ja hyttysverkkoja, on saatavana

Kuivapaino: 210kg (perusrunko)
Täysin pakattu paino: 250kg (arviolta)

Lataa Tilauskaavake

amarok

avolava-autot

d-max

ford

gladiator

hilux

isuzu

jeep

land-cruiser-79

mercedes-benz

navara

nissan

np300

pick-up-autot

ranger

raptor

toyota

volkswagen

x-sarja