Alu-cab 270° Shadow Markiisi
Alu-cab 270° Shadow Markiisin avausAlu-cab 270° Shadow Markiisi ylhäältäpäinAlu-cab 270° Shadow Markiisi henkilöautossaAlu-cab 270° Shadow Markiisi Pickup autossaAlu-cab 270° Shadow Markiisi mitat kiinniollessaAlu-cab 270° Shadow Markiisi mitat avattuna

Alu-Cab 270° Shadow Markiisi

2195€
1770.16€ alv.0

Saatavilla

Alu-Cab 270° Shadow Markiisin kätisyys *

valitse haluamasi markiisin aukeamissuunta

Toimitus / Asennus *

Valitse sinulle mieluisin toimitustapa

Laadukas, käytännöllinen ja tyylikäs Alu-Cab 270° Markiisi sopii kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin. Pyydä meiltä tarjous asennuksesta sinun autoosi p. +3584578841249

Alu-Cab 270° Shadow Markiisi on vahvempi, kevyempi ja helpompi käyttää kuin muut markkinoilla olevat markiisit. Se on niin hyvin rakennettu, että se voidaan helposti avata ja nopeasti pakata säilytykseen uudelleen. Avattuna markiisi kattaa n.10m2. Se peittää auton sivun ja takaosan ja suojaa auringolta ja sateelta. Suljettuna se on 2,60m pitkä ja painaa noin 27kg.

ALU-CAB 270° markiisi
Paino: 24kg
Aukeaminen: 270°

Kokeneille retkeilijöille markiisi on usein ensimmäinen lisävaruste, jonka he kiinnittävät ajoneuvoonsa, tietäen, että kyky saada mahdollisimman paljon varjoa (nopeimmassa ajassa) on välttämätöntä maalla liikuttaessa. Mitä et halua, on taistella pylväiden, tappien ja solmussa olevien narujen kanssa keskipäivän kuumuudessa tai ukkosilmalla sateessa. Siksi maailmanlaajuisesti suosittu 270° Shadow Markiisi on suunniteltu avautumaan ja asettamaan kaikki yhdessä. Ei ole ylimääräisiä porrastuksia tai pylväitä; avaat vain suojapussin vetoketjun ja käännät markiisin täyden 270 astetta. Se on niin helppoa; yksi henkilö voi hallita sitä.
Tämä ympärikietoutuva-efekti tarkoittaa, että pääset nauttimaan 10 neliömetrin suojasta koko ajoneuvosi työskentelyalueella, varsinkin missä sitä tarvitaan – ajoneuvon takaosassa, jossa laatikkojärjestelmäsi, jääkaappisi ja tarvikkeesi säilytetään.

Markiisissa on neljä (4) heavyduty alumiinivarsia, jotka ulottuvat 270 asteen levitykseen mikä tekee Shadow Markiisin kestäväksi sääolosuhteisiin. Jos olosuhteet pahenevat, markiisin keskivarressa on piilotettu pudotusvalikko, jota voidaan käyttää markiisiin kiinnitettävää ylimääräistä tukea varten. Lisäksi kaikilla neljällä varrella on kiinnityshihna todella puuskaisiin olosuhteisiin, ja voit myös varustaa markkiisin lisävarusteena saatavalla Myrskysarjalla – Storm Kit.
Koska olemme tehneet nämä lisätuet ‘askel askeleelta’-optioina, säästät pylväiden pystytykseen ja köysien kiinnittämiseen kuluvan ajan, kun tuuli tai sade ei ole ongelma – täydellinen nopeaan lounastaukoon polunvarrella.
Lopuksi, koska 270° Markiisi on valmistettu heijastavasta ripstop-materiaalista, markiisi tarjoaa huomattavasti matalamman varjoalueen lämpötilan.
Epäilemättä Alu-Cab 270° Shadow Markiisi on yksi ylpeimmistä tuotteistamme, joka on #DesertProof ja Afrikassa todistettu.

 

avolava-autot

citroen

fiat

ford

hyundai

isuzu

iveco

jeep

mazda-bt-50

mercedes-benz

mitsubishi

muut-avolava-autot

nissan

opel

pakettiautot-2

peugeot

pick-up-autot

sopii-kaikkiin-automerkkeihin

toyota

volkswagen