Ale!
Kylmälaukku akkukäyttöinen

Kylmälaukku akulla IB X40A LiON Cooler 40 l

695€
560.48€ alv.0

Ei varastossa, Toimitusaika 1-2 viikkoa

LiON Cooler on varustettu kompaktilla ja tehokkaalla kompressorilla, joka takaa erinomaisen jäähdytystehon myös erittäin korkeissa lämpötiloissa. Kevyt ja kestävä rakenne sisältää kaksi kumipyörää ja ulos vedettävän teleskooppikahvan. LiON Coolerin selkeä ja intuitiivinen ohjauspaneeli toimii digitaalisella käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä ja integroidulla Bluetooth-yhteydellä
toimintaparametrien valvontaa varten. Irrotettava sisäinen akku antaa jopa 21 tunnin toiminta-ajan ja se voidaan ladata aurinkopaneelin, 12 V pistokkeen tai perinteisen virtalähteen kautta.

Varasto loppu

Kuvaus
LiON Cooler on irrotettavalla akulla varustettujen kompressorikylmälaukkujen mallisto, jonka avulla voit nauttia matkustamisen vapaudesta mukavuudesta tinkimättä.
Olipa kohteesi kuinka kaukana tahansa, LiON Cooler on ihanteellinen kumppani leirintäkäyttöön sisäisen akkunsa ansiosta.
Se mahdollistaa yli 20 tunnin toiminta-ajan ilman ulkoista energianlähdettä.
LiON Cooler on suunniteltu intensiivisiin ulkoiluaktiviteetteihin; sen joustavuus ja monipuolisuus tekevät siitä nopeasti pakollisen varusteen.

LiON Cooler on varustettu kompaktilla ja tehokkaalla kompressorilla, joka takaa erinomaisen jäähdytystehon myös erittäin korkeissa lämpötiloissa.
Kevyt ja kestävä rakenne sisältää kaksi kumipyörää ja ulos vedettävän teleskooppikahvan.
LiON Coolerin selkeä ja intuitiivinen ohjauspaneeli toimii digitaalisella käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä ja integroidulla Bluetooth-yhteydellä
toimintaparametrien valvontaa varten.
Irrotettava sisäinen akku antaa jopa 21 tunnin toiminta-ajan ja se voidaan ladata aurinkopaneelin, 12 V pistokkeen tai perinteisen virtalähteen kautta.

Teknisettiedot
Tilavuus 40 L
Mitat 509 x 635 x 405 mm
Paino 14,9 kg
Sähkö DC 12-24V+AC 115-230V (optional)
45W

Paino 14.9 kg
Mitat 63.5 x 40.5 x 50.9 cm