Varustelemme suositut jatko-ohjaamot

Jatko-ohjaamo varustelut valintojesi mukaan

Muutamme asiakkaan toiveet todeksi

  • Monipuolinen lisävarustevalikoima
  • Suunnittelemme varustelun yhdessä
  • Alan tasokkain avaimet käteen takuuasennus

Lue lisääPyydä tarjous

Yksilöllinen ja toimiva matkustamo

  • Monipuoliset istuinratkaisut
  • Pintamateriaalit valittavissa
  • Kattoikkuna
  • Lämpölasit
  • Jääkaappi ja mikro
  • Inverter
  • Lisälämmittimet
  • Miellyttävä LED-valaistus

Lataa esitePyydä tarjous

Viihtyisyyttä varustevalinnoilla

  • Multimedialaitteet
  • Langaton mobiiliverkko WiFi
  • Laadukas äänentoisto
  • TV/lisänäytöt 17″-22″

Lataa esitePyydä tarjous

Harkittu tavara-/työtila

  • Suojavanerointi
  • Lämpöeristys
  • Tehokas LED-valaistus
  • Bott-ajoneuvokalusteet
  • Sidontapisteet
  • 230V virtapistoke invertteriltä
  • Urakumimatto
  • Lisälämmittimet

Lataa esitePyydä tarjous

ISTUINJÄRJESTYKSET JA MATKUSTAMON PITUUDET

CASET

Tutustu Hyötyajoneuvokeskuksen asiakastarinoihin.

MB Sprinter 4×4

Hyötyajoneuvokeskus varusteli asiakkaan Mercedes-Benz Sprinter 4×4:n vastaamaan täydellisesti hänen tarpeitaan, keskittyen erityisesti mukavuuteen, turvallisuuteen ja käytännöllisyyteen. Ajoneuvoon asennettiin 5 lisäistuinta, äänieristys, makuusyvennys, koirankoppi, laadukas äänentoistojärjestelmä sekä tilaratkaisut harrastusvälineille ja kattava valaistus. Lisäksi ulkopuolelle lisättiin RST-telineitä, lisävaloja ja ajoneuvo sai parannetun alustan sekä sähköjärjestelmän, jotka tekevät siitä erinomaisen matkustus- ja käyttöympäristön kaikille osapuolille.

Mercedes-Benz Sprinter 4×4

Hyötyajoneuvokeskus varusteli Mercedes-Benz Sprinter 4×4 -ajoneuvon asiakkaan toiveiden mukaisesti, keskittyen mukavuuteen, turvallisuuteen ja monipuolisuuteen. Ajoneuvoon asennettiin viisi lisäistuinta, ääni- ja lämpöeristys sekä makuusyvennys. Koirahäkki lukittavalla ovella ja LED-valaistuksella varmistaa lemmikin mukavuuden. Matkustusmukavuuteen kuuluvat myös jääkaappi, mikro ja tilava pöytä mukitelineillä. Viihdejärjestelmä kattonäytöllä ja laadukkailla kaiuttimilla takaa nautinnollisen matkustamisen. Tavaratilassa on säilytysratkaisut harrastusvälineille ja lumikoneen kuljetusramppi. Lisäksi ulkopuolelle lisättiin mustat RST-valotelineet ja tehokkaat LED-lisävalot.

Volkswagen Crafter

Tutustu Volkswagen Crafter -retkeilyautoon, jonka Hyötyajoneuvokeskus on varustellut asiakkaan toiveiden pohjalta. Pitkille matkoille on tarjolla mukavat istuimet, ja keittiöstä löytyy kaikki tarvittava, kuten jääkaappi ja mikro. Tunnelmallinen ja valoisa sisustus tekee matkustamisesta nautinnollista. Polkupyöräteline takana mahdollistaa spontaanit luontoretket, ja nerokkaat klaffivuoteet toimivat myös hyllyinä, mikä maksimoi tilankäytön. Lisäksi laadukas äänentoisto ja multimedialaitteet tuovat lisämukavuutta joka matkalle.

Ford Transit Trail AWD L3H2

Samuel Turunen esittelee Hyötyajoneuvokeskuksen varusteleman Ford Transit Trail AWD L3H2 -retkeilyauton, jossa on 1+5 istuinratkaisu ja levitettävä vuode. Nelivetomallissa tarvittiin katolle huomaamaton korotus, joka toteutettiin Hyötyajoneuvokeskuksen omassa tuotannossa, ja se on maalattu korin väriseksi. Varusteluun kuuluu muun muassa laadukkaasti verhoillut istuimet, eristelasit matkustamossa, tuuliohjaimet ikkunoihin, Dometicin 40 litran jääkaappi, 1500W invertteri ja 4kW diesel-ilmalämmitin. Takatila on vaneroitu, varustettu sidontakiskoilla ja LED-valaistuksella, mikä takaa käytännöllisyyden ja mukavuuden matkoilla.

Kevyt-kuorma-auto on autoverovapaa.
Kevytkuorma-auto on N2-luokaan kuuluva ajoneuvo, jonka kokonaismassa on vähintään 3,5 tonnia ja enintään 12 tonnia.
N2-luokan ajoneuvo on valmistettu tavaran kuljetukseen. N2-luokan ajoneuvossa on istuimet enintään 8 matkustajalle kuljettajan lisäksi kuten.
Jatko-ohjaamoiden rakentamisessa säännöt koskevat sekä N2-että N3-luokan ajoneuvoja. Ohjaamon takaseinää voidaan siirtää siten että osasta tavaratilaa tulee osa ohjaamoa. Varustelussa huomioidaan myös lainvaatimat hätäpoistumistiet. Jatko-ohjaamossa (KA) pitää huomioida että Suurimmasta sallitusta kokonaismassasta tavarakuorman osuus pitää olla suurempi kuin henkilökuorma. Jatko-ohjaamo on erittäin hyvä vaihtoehto yrityksille ALV vähennysoikeuden takia. Kevytkuorma-autossa on nopeuden rajoitin.

Suositut varustelupakettimme

RED alk. 14800€

Kaikki Green-paketin varusteet
Matkustamon pinnoitettu lattiaelementti
Mikro ja mikrohylly
Tunnelmavalaistus LED-ruutunahkakatto
Jääkaappi
Säilytyslokero USB-liitännällä
Invertteri ja 230V pistorasia tavaratilassa
Muotoiltu alumiinikynnyskotelo

Pyydä tarjous

RACE alk. 20500€

Kaikki Red-paketin varusteet
Makuusyvennyksestä ulosvedettävä vuode
LED-kattovalot himmentimellä ja tunnelmavalaistus
Siniaaltoinvertteri ja tehokkaampi 1500W virta
Täysi tavaratilan vanerointi ja äänieristys
Kaksi tavaratilan hyllyä ja spraypullotelineet
Sidontakiskot ja varustetanko tavaratilassa
Teho-LED-valaistus liikkeentunnistimella

Pyydä tarjous

MYYNTI

Ota suora yhteys ammattitaitoiseen ajoneuvovarustelumyyjään tai vaihtoehtoisesti täytä lomake. Voit lähettää sähköpostia, WhatsAppia, soittaa tai vaikka tulla käymään toimipisteellämme. Palvelemme sinua aukioloaikojen puitteissa mieluusti.

Samuel Turunen

Toimitusjohtaja
Myynti
Caravan
Retkeilyautot
Koirahäkit

010 505 2577
045 651 3777
samuel@hyotyajoneuvokeskus.com

Tomi Turtiainen

Myyntijohtaja | Sales director
Bott ja Rhino tuotepäällikkö | Bott and Rhino Product Manager
Retkeilyautot | Vanlife
Koirahäkit | Dog crates

010 505 2572
050 505 3271
tomi@hyotyajoneuvokeskus.com

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*

Usein kysytyt kysymykset

Maksu on mahdollista suorittaa korttimaksuna, mobilepaylla tai tilisiirtona. Useimmiten retkeilyautovarustelut maksetaan tilisiirtona maksaen Hyötyajoneuvokeskuksen muodostama lasku joka toimitetaan esim. sähköpostiin. Yksityisen asiakkaan tulee suorittaa maksu ennen varustelun noutamista. Yritys voi saada maksuaikaa 14pv mikäli luottoluokitus osoittautuu hyväksytyksi. Myös rahoitusmahdollisuus löytyy.

Asennustyöllä on 3 vuoden takuu. Asennetuille tuotteille myönnämme laitevalmistajan ilmoittaman takuuajan. Mahdollisissa takuutapauksissa palvelemme myös jälleenmyyjäverkostomme kautta jolloin palvelu on sinua lähempänä, olitpa sitten mistä päin Suomea tahansa.

Varustelut toteutamme automerkistä ja mallista riippumatta kaikkiin ajoneuvoihin. Kun on kyse retkeilyautosta tällöin Trafin määrittelemät M1 Retkeilyauton vaatimukset tulee olla mahdollista täyttää:

Matkailuauto on erikoiskäyttöön valmistettu M-luokan ajoneuvo, jossa olevissa majoitustiloissa on vähintään seuraavat tukevasti kiinni olevat varusteet:

•⁠ ⁠istuimia ja pöytä, joka voi olla helposti poistettavissa;
•⁠ ⁠makuupaikkoja, jotka voidaan muuntaa istuimista
•⁠ ⁠keittomahdollisuus
•⁠ ⁠säilytystiloja

Autoverosta on vapaa matkailuauto*, jonka oma massa on vähintään 2 500 kilogrammaa ja jonka majoitustilan sisäkorkeus on vähintään 1,85 metriä alueella, jonka leveys on vähintään 0,4 metriä ja pituus vähintään 1,30 metriä auton pituussuunnassa mitattuna. Edellä mainittujen varusteiden lisäksi auton majoitustilojen varustukseen tulee kuulua vähintään tukevasti kiinnitettynä kylmäsäilytystila ja majoitustilan lämmitin.

Asennustyö riippuu paljolti varustelun laajuudesta. Tyypillisesti jatko-ohjaamon varustelu kestää 1-3vk

Uusi auto on aina hyvä vaihtoehto varustella. Tällöin on myös hyvä toteuttaa ruostesuojaus ja maalipinnan keraaminen pinnoitus joka onkin järkevää tehdä juuri uuteen maalipintaan, jolloin säästytään myllytys töiltä.

Käytetyn auton varustelu onnistuu hyvin ja tällä tavoin kokonaisbudjetti saadaankin monesti kohtuullisemmaksi. Käytetyn auton varustelu tuo lisäarvoa autolle, kun sisusta saadaan hohtamaan uutuuttaan. Samalla toteutamme käytetylle autolle kuntotarkistuksen korin osalta ja toteutamme myllytystyöt sekä keraamiset pinnoitukset maalipinnalle jolloin käytettykin auto saadaan loistamaan uudemman näköiseksi. Toteutamme myös muutostyöt olemassa oleviin varusteluihin.

Klikkaa ajoneuvoa avataksesi varustelun kaikki kuvat

« / 2 »

Tietoa jatko-ohjaamon varustelusta

Pakettiauton rekisteröiminen jatko-ohjaamo kuorma-autoksi tuottaa huomattavia etuja, sillä kevyt kuorma-autot ovat kokonaan autoverottomia ja ne on mahdollista varustaa jopa yli 6 hlö hengen jatko-ohjaamoksi. Pakettiautoissa jotka varustellaan jatko-ohjaamoksi ja rekisteröidään kuorma-autoksi ei ole lainkaan ajoneuvoveroa ja käyttövoimavero on jatko-ohjaamo kuorma-autossa huomattavasti pienempi kuin vastaavassa paketti- tai henkilöautossa.

Lisäksi yritys voi kuorma-autossa vähentää arvonlisäveron koko hankintahinnasta, ei vain auton verottomasta hinnasta.
Kuorma-autolla ajaminen ei ole verottajan silmissä verotettavaa tuloa.
Haittapuolena kuorma-autoiksi rekisteröidyissä autoissa on 90 km/h asetettu nopeudenrajoitin sekä C-kortin vaatimus.

Toteutamme jatko-ohjaamo varustelut toiveiden mukaan 

Auton pitää olla turvallinen ajaa ja miellyttävä matkustaa. Varustelun päätät itse
omien tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Tyylikkääseen varusteluun voit valita esimerkiksi sängyn,
jääkaapin, mikroaaltouunin sekä riittävän multimedialaitteiston.

Ja päätät itse millainen laitteisto on riittävä. Lisävarusteluun kuuluu melkein mitä tahansa,
kaikki mahdollinen ja joskus mahdotonkin varustelu onnistuu kauttamme.

Jatko-ohjaamot tehdään seuraaville alustoille Volkswagen Crafter, Mercedes-Benz Sprinter, Iveco Daily, Ford Transit, Renault Master, Fiat Ducato, Citroen Jumper, Peugeot Boxer.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jatko-ohjaamo on termi, joka viittaa matkailuautoon tai pakettiautoon, jossa on pidempi ohjaamo-osa kuin perinteisessä mallissa. Tämä tarkoittaa, että matkailuauton tai pakettiauton ohjaamon takana on lisätilaa, joka voidaan muuttaa erilaisiksi käyttötarkoituksiksi.

Jatko-ohjaamolla varustettu matkailuauto tarjoaa enemmän sisätilaa ja joustavuutta matkailijoille. Tämä lisätila voidaan hyödyntää eri tavoin, kuten lisävuoteiden tai istuinten sijoittamiseen, säilytystilan lisäämiseen tai jopa pienemmän keittiön tai kylpyhuoneen luomiseen.

Jatko-ohjaamo tuo etuja matkailijalle tarjoamalla enemmän mukavuutta ja joustavuutta matkustamiseen. Se voi tarjota lisää tilaa perheille tai ryhmille, jotka tarvitsevat enemmän majoitustilaa tai säilytystilaa matkatavaroilleen.

On tärkeää huomata, että jatko-ohjaamolla varustettu matkailuauto voi olla hieman pidempi kuin perinteinen malli, mikä voi vaikuttaa ajoneuvon käsittelyyn ja pysäköintiin. Lisäksi matkailuauton painopiste voi muuttua jatko-ohjaamon vuoksi, mikä vaikuttaa ajoneuvon ajettavuuteen ja vakautta.

Jatko-ohjaamo on suosittu vaihtoehto matkailuautoissa, jotka tarjoavat lisää tilaa ja mukavuutta matkustamiseen. Se on hyvä valinta niille, jotka haluavat enemmän joustavuutta ja mahdollisuuden räätälöidä matkailuautonsa sisätilat omien tarpeidensa mukaisesti.