Huoltoauton lisävarusteet ja kalusteet

BOTT – huoltoautokalusteiden edelläkävijä

Hyötyajoneuvokeskus tarjoaa kaiken palvelun saman katon alta. Teemme huoltoautovarustelut niin pienille kuin isoille yrityksille sekä kunnille ja kaupungeille. BOTT on huoltoautovarusteluiden ykkösmerkki. Korkealaatuisten ja kestävien ratkaisuiden ansiosta BOTT on yksinkertaisesti paras ratkaisu huoltoautoon.

Siirry Bott.fi sivustolle

BOTT:n kalusteet takaavat monipuolisuutta ja yksinkertaisuutta korkealla laadulla. Työaikasi tehostuu, tavarat pysyvät järjestyksessä ja löytyvät helposti.
BOTT:n ajoneuvokalusteet helpottavat myös turvallista kuormaamista. Kalusteemme parantavat huomattavasti sekä kuorman että kuljettajan passiivista ja aktiivista turvallisuutta. Kalusteiden kiinnitystapa on kolaritestattu. Tämä onkin erittäin tärkeää, sillä huonosti kiinnitetty kuorma on osasyyllinen monissa henkilövahinkoihin johtaneissa liikenneonnettomuuksissa.

Turvallinen
bott vario on törmäystestattu ECE R44* mukaisesti: Erittäin lujasta teräksestä valmistetut sivuseinät pystyvät tehokkaasti vastaanottamaan äärimmäiset voimat ajoneuvon törmäyksen yhteydessä.

Kevyt
Yksittäiset rakenneosat ovat aina kevyitä ja rakenteeltaan vakaita. Tämä perustuu teräksestä, alumiinista ja korkealaatuisesta muovista koostuvaan materiaaliyhdistelmään. Pieni omapaino mahdollistaa suuremman kuormituksen.

Laadukas
Anodisoidut alumiinipinnat ja pienrakenteen pulveripinnoitetut lujat teräsosat kestävät naarmutusta. Laadukkuus ilmenee myös ulkonäössä ja kosketustuntumassa.

Tehokas
bott vario ajoneuvokalusteet hyödyntävät kuormatilan optimaalisesti ja hyvä järjestys mahdollistaa laitteiden nopean käytettävyyden.

Vakuuttava
Saapumisesi ajoneuvolla, jossa kaikki on kalusteiden ansiosta hyvin sijoiteltuna, antaa asiakkaalle pysyvän myönteisen kokemuksen ja välittää palvelusta luotettavan kokonaisvaikutelman.

Kaunis
bott vario ajoneuvokalusteille on myönnetty useita palkintoja selkeästä ja laadukkaasta suunnittelusta.

Bott vario 3 huoltoautokaluste

Katso kuvagalleriasta lisää 

BOTT – huoltoautokalusteiden edelläkävijä

Asennettuna tai toimitettuna

Maahantuojalta ilman välikäsiä

Mallikohtainen 3D suunnitelma

Kysy meiltä BOTT-tuotteista!

Huoltoautot
Huoltoauto on erityisesti huolto- ja korjaustoimintoihin suunniteltu ajoneuvo, jota käytetään usein eri alojen ammattilaisilla, kuten mekaanikoilla, sähköasentajilla tai teknisellä huoltohenkilöstöllä. Huoltoautoilla on tarkoitus tarjota liikkuvaa ja kätevää huoltopalvelua eri paikoissa.

Huoltoautojen ominaisuudet ja varustelu voivat vaihdella suuresti eri käyttötarkoitusten mukaan, mutta tässä on muutamia yleisiä piirteitä:

  1. Varastointi- ja työtilat: Huoltoautot on yleensä varustettu erilaisilla hyllyillä, lokeroilla ja säilytystiloilla, jotka mahdollistavat työkalujen, varaosien ja muiden tarvikkeiden järjestelmällisen säilytyksen. Työtilassa voi olla myös työpöytä tai -taso, jossa huoltotehtäviä voidaan suorittaa.
  2. Työkalut ja varusteet: Huoltoautot voivat sisältää kattavan valikoiman erilaisia työkaluja, laitteita ja varusteita, jotka liittyvät tiettyyn huoltoalan tarpeeseen. Esimerkkejä näistä voivat olla työkalusarjat, nostolaitteet, hitsauskoneet, sähkötyökalut, tietokoneet tai muut diagnostiikkalaitteet riippuen huollon tarpeista.
  3. Sähkö- ja ilmastointijärjestelmät: Huoltoautot voivat olla varustettu sähköjärjestelmillä, kuten akkujen ja invertterien avulla, jotta huoltotehtäviä voidaan suorittaa ilman ulkoista sähköliitäntää. Joissakin tapauksissa huoltoautoissa voi olla myös erillinen ilmastointijärjestelmä, joka tarjoaa mukavat työolosuhteet huoltohenkilöstölle.
  4. Työntekijän turvallisuusvarusteet: Huoltoautoissa on usein myös työntekijän turvallisuusvarusteita, kuten turvakypärä, suojavaatteet, turvajalkineet ja muut tarvittavat suojavarusteet. Näiden varusteiden tarkoituksena on varmistaa huoltotehtävien turvallinen suorittaminen.
  5. Mainos- ja tunnistemerkit: Monissa huoltoautoissa on yrityksen logot, mainokset tai tunnistemerkit, jotka auttavat tunnistamaan yrityksen ja luomaan ammattimaisen vaikutelman asiakkaille.

Huoltoautojen suunnittelu ja varustelu toteutetaan asiakkaan tarpeen mukaisesti, jotta ne vastaavat kyseisen alan erityistarpeita ja tehtäviä. Huoltoautojen hankinnassa on tärkeää ottaa huomioon ammattialakohtaiset tarpeet ja vaatimukset, jotta varmistetaan tehokas ja toimiva huoltopalvelu.

Maahantuojana bott vario3 ajoneuvokaluste järjestelmälle
Bott Vario on erityinen järjestelmä tai modulaarinen ratkaisu pakettiautoihin, joka mahdollistaa tavaratilan tehokkaan ja järjestelmällisen varustelun. Bott Vario -järjestelmä tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia laatikoita, hyllyjä, säilytyslokeroita ja muita tarvikkeita, jotka voidaan räätälöidä vastaamaan käyttäjän tarpeita ja ammattialakohtaisia vaatimuksia.

Tämän järjestelmän avulla pakettiauton tavaratilasta voidaan luoda käytännöllinen ja järjestelmällinen työympäristö. Laatikot ja hyllyt on suunniteltu siten, että ne tarjoavat optimaalisen tilankäytön ja helpottavat työkalujen, varaosien ja tarvikkeiden säilytystä ja järjestelyä. Järjestelmä mahdollistaa myös helpon pääsyn tarvittaviin työkaluihin ja tarvikkeisiin, mikä auttaa säästämään aikaa ja parantamaan työn tehokkuutta.

Bott Vario -järjestelmän avulla pakettiauton tavaratila voidaan muokata ja mukauttaa eri ammattialojen tarpeisiin. Esimerkkejä Vario-järjestelmän käyttökohteista voivat olla muun muassa rakennusalan, sähköalan, LVI-alan tai huoltoalan ammattilaisten tarpeet. Järjestelmän modulaarisuus mahdollistaa sen, että se voidaan asentaa erilaisiin automerkkeihin ja -malleihin.

Bott Vario -järjestelmän etuja ovat muun muassa:

  • Järjestelmällinen tavaroiden säilytys ja helppo saatavuus
  • Optimoitu tilankäyttö pakettiauton tavaratilassa
  • Kustomoitavuus ja joustavuus eri tarpeisiin
  • Parannettu työn tehokkuus ja organisaatio
  • Turvallisuusominaisuudet, kuten lukittavat laatikot ja kiinnitysjärjestelmät

Huoltoautojen kalustus voi vaihdella käyttötarkoituksen ja tarpeiden mukaan. Tyypillisiä huoltoautojen kalusteita voivat olla esimerkiksi:

1. Työkalulaatikot ja -telineet: Huoltoautoissa on usein erilaisia työkalulaatikoita ja -telineitä, joissa säilytetään työkaluja ja tarvikkeita. Näin työkalut pysyvät järjestyksessä ja helposti saatavilla.

2. Hyllyjärjestelmät: Hyllyjärjestelmät tarjoavat lisää säilytystilaa esimerkiksi varaosille, kemikaaleille tai muille huoltotarvikkeille. Hyllyt voidaan räätälöidä sopimaan erilaisiin tarpeisiin.

3. Työpöydät ja työskentelyalueet: Huoltoautoihin voidaan asentaa työpöytiä tai työskentelyalueita, joissa huoltotyöt voidaan suorittaa. Näihin voidaan integroida esimerkiksi ruuvipenkki tai telineitä, jotka pitävät työkohteet paikallaan.

4. Valaistus ja sähköliitännät: Huoltoautoissa on yleensä riittävästi valaistusta työskentelyalueiden valaisemiseen. Lisäksi huoltoautoissa voi olla tarvittavia sähköliitäntöjä, jotta esimerkiksi sähkötyökalut tai laitteet voidaan käyttää suoraan auton sisältä.

5. Turvallisuusvarusteet: Huoltoautoihin kuuluu usein myös turvallisuusvarusteita, kuten palosammutin, ensiapuvälineet tai suojavarusteet. Näiden tarkoituksena on varmistaa työskentelyn turvallisuus ja mahdollisten hätätilanteiden varalta.

Nämä kalusteet auttavat organisoimaan työvälineitä, materiaaleja ja varusteita huoltoautoon, jotta huoltotyöt voidaan suorittaa tehokkaasti ja ammattimaisesti. Kalusteiden suunnittelussa otetaan huomioon työntekijöiden tarpeet, työn luonne ja auton sisätilan rajat.