Lämmitys ja Ilmastointi

Lisälämmitin on Suomen talvessa erinomainen ratkaisu. Autolla on mukava lähteä liikkeelle, kun sisätilat ovat lämpimät eikä ikkunoita tarvitse puhdistaa lumesta ja jäästä. Sisäilma pysyy lämpöisenä koko matkan ajan. Auton moottori on suunniteltu riittämään ohjaamolle. Kun alkuperäinen väliseinä poistetaan ja ohjaamon ilmatila kasvaa, lisälämmittimellä hoidetaan riittävä lämpö auton sisätilaan tai tavaratilaan. Yleisimmin käytetty kustannustehokkain ratkaisu on polttoainekäyttöinen ilmalämmitin 2kw tai 4kw.

Ilmastointilaitteet

Yksi markkinoiden pienimmistä kattoilmastointilaitteista jäähdyttää ja poistaa kosteutta enintään 7 m:n pituisissa matkailuautoissa ja -vaunuissa. Nauti ihanteellisen sisälämpötilan tarjoamasta mukavuudesta.

Dometicin FreshJet-ilmastointilaitteet ovat markkinoiden pienimpiä ilmastointilaitteita. Niitä on saatavissa eri teholuokissa erikokoisiin ajoneuvoihin, ja jopa tehokkaimmissa malleissa on sama huippukompakti muotoilu. Tilaa säästävä muotoilu jättää katolle tilaa aurinkopaneeleita ja mahdollisia muita katolle asennettavia varusteita varten. Erittäin matalan käynnistysvirran ja pehmeäkäynnistystoiminnon ansiosta yksiköt toimivat moitteettomasti jopa leirintäalueilla, joissa on pienemmät virtasulakkeet. Säädettävä ilmavirtaus edistää tehokasta ilmanjakoa täysin oman tarpeesi mukaan. Jäähdyttää, lämmittää ja poistaa ilmankosteutta: FreshJetit tarjoavat mukavuutta. Integroitu LED-valaistus antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda tunnelmavalaistuksen ajoneuvon sisälle. Kaikkien asetusten säätö kätevästi kaukosäätimellä.

Ilmanvaihto

Mikäli ilmastoinnille ei ole tarvetta mutta ilmaa halutaan vaihtaa on ratkaisu sähkötoiminen kattotuuletin tai kattoventtiili.