Lisävarustele asuntovaunusi tai matkailuautosi meillä laadukkaasti yli 10 vuoden kokemuksella

Dometic Thule Thetford

Vietä vapaa-aikaasi laadukkaammin.

 

Tuo matkailuautosi tai asuntovaunusi meille varusteltavaksi. Asennamme vain markkinoiden laadukkaimpia caravan-tuotteita. Tuotetakuun lisäksi myönnämme asennuksellemme kahden vuoden takuun. Palvelemme caravan asiakkaita ympärivuoden.

Rakennamme juuri verkkokauppaamme, josta näet pian tuotteen hinnan lisäksi tuotteen hinnan valmiiksi asennettuna.

Yhteystiedot:

Tuotepäällikkö
Veli-Matti Meriko
010 505 2571
050 472 5225
myynti@hcaravan.fi

H Caravan

Markiisit

Markiisi kiinnitetään matkailuauton tai vaunun kattoon tai seinään. Pakettiautomallisissa retkeilyautoissa markiisi kiinnitetään auton kattoon liukuoven takia. Asuntovaunussa kiinnityspaikka täytyy valita tilan ja katon kiinnityspaikan muotojen mukaan, matkailuautossa kiinnitys on normaalisti seinässä. Markiisin arvioitu asennusaika on Ducato-mallisessa noin kaksi tuntia työtä ja muissa malleissa neljä tuntia työtä. Lopullinen asennusaika saattaa vielä muuttua hiukan, jos markiisin omat kiinnikkeet eivät ole yhteensopivat automallin kanssa. Myös kiinnityksen takana olevat kalusteet saattavat aiheuttaa lisätyötä.

Kauttamme saat markkinoiden laadukkaimpien merkkien Dometicin ja Thulen markiisit ja lisävarusteet.

Mieti valitessasi markiisia, haluatko sähkö- vai käsikäyttöisen markiisin. Sähkökäyttöinen markiisi on hiukan nopeampi avata ja sulkea. Moni markiisimalli on mahdollista laajentaa jälkikäteen sähkökäyttöiseksi. Voit valita lisävarusteena markiisiin LED valot, jotka tuovat lisätunnelmaa ja arvokkuutta illan hämärtyessä. Löydät kauttamme myös mukavuutta lisäävät teltat markiisien lisävarusteeksi.

Jos epäröit markiisin valinnassa, soita meille 010 505 2571, niin autamme mielellään.

Muistathan aina myrskyn tullessa kelata markiisin takaisin koteloon, myrskyvahingot eivät ole takuunalaisia korjauksia.

Tarjoamme markiisin asennukselle normaalin tuotetakuun lisäksi kahden vuoden takuun sekä rahoituksen pienellä kuukausierällä.

Polkupyörätelineet

Polkupyörätelineen valintaan vaikuttaa polkupyörien määrä ja polkupyörien paino. Thulen polkupyörätelineiden laajasta valikoimasta johtuen jokaiseen tarpeeseen löytyy oikea ratkaisu.

Matkailuautossa yleisin kiinnityspaikka on auton takaseinä. Mikäli matkailuautossa on iso takatalli, voidaan takatalliin asentaa teline, joka tulee kiskoja pitkin vetämällä ulos.

Asuntovaunuun on saatavilla kahdenlaisia polkupyörätelineitä. Takaseinään ja asuntovaunun aisan päälle kiinnitettäviä malleja.

Pyörätelineiden suunnittelussa on otettu myös huomioon sähköpolkupyörien omistajat. Useat polkupyörätelineet sopivat kantavuuden puolesta myös sähköpyörille. Leveämpi renkaisille esim FATBIKEille on saatavilla helposti vaihdettava rengaskouru.

Ilmastointi

Varmista viileät oltavat varustelemalla autoosi tai vaunuusi laadukas kattoilmastointilaite. Kattoilmastointilaitetta valitessa tulee ottaa huomioon auton tai vaunun koko, sekä käytetäänkö sitä pelkästään maasähköllä leirintäalueella vai aiotaanko ilmastointia käyttää myös puskaparkissa.

Mikäli ilmastointilaite on kattoon asennettava, katon on oltava suora. Kattoilmastointilaite myös korottaa jonkin verran auton ja vaunun korkeutta. Voit myös valita lattia-asenteisen ilmastointilaitteen, jolloin puhallus ohjataan useamman putken kautta.

Jos käytät ilmastointilaitetta maasähkön ulottumattomissa, huomaathan että tällöin tarvitset myös inverterin ja laadukkaan hupiakun. Saammeko tehdä pakettitarjouksen, johon tarjoamme lisäksi laadukkaat aurinkopaneelit?

Ilmastointilaitteissa on myös lämmitysominaisuus, mutta talvikäyttöön suosittelemme auton tai vaunun omaa lämmitysjärjestelmää.

Edustamme mm. seuraavia merkkejä: Dometic, Telair ja Webasto.

Tarjouspyyntö tai palaute

H Caravan

Tarjouspyyntölomake H Caravan
Nimi