H Caravan Lahti

Lisävarustele matkailuautosi tai vaunusi meillä laadukkaasti yli 10 vuoden kokemuksella.

Olemme kesälomalla 01.-19.7.2024

Huoltopakettimme

Teetä samalla tiiveystarkastus (kosteusmittaus). Kaasulaitteiden koeponnistus on mahdollista tilata myös erikseen.

Vietä vapaa-aikaasi laadukkaammin

Tarjoamme Päijät-Hämeen mukavinta caravan palvelua. Tuo matkailuautosi tai asuntovaunusi meille varusteltavaksi. Asennamme vain markkinoiden laadukkaimpia caravan-tuotteita. Tuotetakuun lisäksi myönnämme asennuksellemme kahden vuoden takuun. Palvelemme caravan asiakkaita ympärivuoden Lahden toimipisteessämme. Vantaan toimipisteellä voimme tarjota kevyempiä asennuksia.

Caravan verkkokauppamme on nyt valmis. Löydät verkkokaupasta lähes kaikki tuotteet asennettuna. Verkkokaupassa on oleellisimmat matkailuautoon ja asuntovaunuun varusteltavat tuotteet. Kysy tarjousta myös tuotteista, joita tarvitset, mutta et löydä verkkokaupasta.

Yhteystiedot:

Tuotepäällikkö
Veli-Matti Meriko
010 505 2571
050 472 5225
myynti@hcaravan.fi

Klikkaa tästä verkkokauppaan
H Caravan asuntoauto matkailuauto asuntovaunu varustelu

Markiisit

Markiisi kiinnitetään matkailuauton tai vaunun kattoon tai seinään. Pakettiautomallisissa retkeilyautoissa markiisi kiinnitetään auton kattoon liukuoven takia. Asuntovaunussa kiinnityspaikka täytyy valita tilan ja katon kiinnityspaikan muotojen mukaan, matkailuautossa kiinnitys on normaalisti seinässä. Markiisin arvioitu asennusaika on noin kaksi tuntia työtä. Lopullinen asennusaika saattaa vielä muuttua hiukan, jos markiisin omat kiinnikkeet eivät ole yhteensopivat automallin kanssa. Myös kiinnityksen takana olevat kalusteet saattavat aiheuttaa lisätyötä.

Kauttamme saat markkinoiden laadukkaimpien merkkien Dometicin ja Thulen markiisit ja lisävarusteet.

Mieti valitessasi markiisia, haluatko sähkö- vai käsikäyttöisen markiisin. Sähkökäyttöinen markiisi on hiukan nopeampi avata ja sulkea. Moni markiisimalli on mahdollista laajentaa jälkikäteen sähkökäyttöiseksi. Voit valita lisävarusteena markiisiin LED valot, jotka tuovat lisätunnelmaa ja arvokkuutta illan hämärtyessä. Löydät kauttamme myös mukavuutta lisäävät teltat markiisien lisävarusteeksi.

Muistathan aina myrskyn tullessa kelata markiisin takaisin koteloon, myrskyvahingot eivät ole takuunalaisia korjauksia.

Tarjoamme markiisin asennukselle normaalin tuotetakuun lisäksi kahden vuoden takuun.

Löydät markiisit verkkokaupastamme asennushinnoin. Jos epäröit markiisin valinnassa, tai haluat tarjouksen lisäksi esim: sähkökäyttöisestä markiisista, etuteltasta tai muusta markiisin, lisävarustetta, ota yhteyttä:
010 505 2571 myynti@hcaravan.fi.

Polkupyörätelineet

Polkupyörätelineen valintaan vaikuttaa polkupyörien määrä ja polkupyörien paino. Thulen polkupyörätelineiden laajasta valikoimasta johtuen jokaiseen tarpeeseen löytyy oikea ratkaisu.

Matkailuautossa yleisin kiinnityspaikka on auton takaseinä. Mikäli matkailuautossa on iso takatalli, voidaan takatalliin asentaa teline, joka tulee kiskoja pitkin vetämällä ulos.

Asuntovaunuun on saatavilla kahdenlaisia polkupyörätelineitä. Takaseinään ja asuntovaunun aisan päälle kiinnitettäviä malleja.

Pyörätelineiden suunnittelussa on otettu myös huomioon sähköpolkupyörien omistajat. Useat polkupyörätelineet sopivat kantavuuden puolesta myös sähköpyörille. Leveämpi renkaisille esim FATBIKEille on saatavilla helposti vaihdettava rengaskouru.

Näet verkkokaupastamme polkupyörätelineiden hinnat asennettuina matkailuautoon tai asuntovaunuun. Verkkokaupassa on myös laaja valikoima polkupyörätelineisiin sopivia lisävarusteita, kuten FatBike kouru.

Ilmastointi

Varmista viileät oltavat varustelemalla autoosi tai vaunuusi laadukas kattoilmastointilaite. Kattoilmastointilaitetta valitessa tulee ottaa huomioon auton tai vaunun koko. Kattoilmastointilaitteissa on valittavissa myös kattoikkunallisia malleja.

Mikäli ilmastointilaite on kattoon asennettava, katon on oltava suora. Kattoilmastointilaite myös korottaa jonkin verran auton ja vaunun korkeutta. Voit myös valita lattia-asenteisen ilmastointilaitteen, jolloin puhallus ohjataan useamman putken kautta. Lattia-asenteisen hankinnassa täytyy ottaa huomioon, että laite saattaa viedä hiukan autossa olevaa säilytystilaa.

Edustamme mm. seuraavia merkkejä: Dometic, Telair ja Webasto.

Löydät verkkokaupastamme kaikki ilmastointilaitteet asennushinnoin

Ilmastointilaitteet verkkokaupassa

Aurinkopaneelit

Viihdytkö puskaparkissa enemmän, kuin leirintäalueella, eikä maasähköä ole aina saatavilla? Kun haluat vähentää hiilijalanjälkeäsi ja olla omavaraisempi, pyydä meitä tarjous aurinkopaneeleista.

Aurinkopaneelin valintaan vaikuttaa ensisijaisesti auton tai vaunun katolla oleva tila ja käytössäsi olevien sähkölaitteiden määrä. Aurinkopaneelia valitessa käydään läpi mitä kaikkia laitteita on tarkoitus käyttää ja arvioidaan näiden yhteiskulutus. Me autamme Sinua kulutuksen arvioinnissa.

Jos haluat hyödyntää aurinkopaneelin virtaa verkkovirralla toimivissa laitteissa, tarvitset inveretterin, jolla hupiakulta tuleva virta muutetaan verkkovirraksi 230V.

Kauttamme tilatuissa aurinkopaneelipaketeissa tulee automaattisesti mukana lataussäädin, jonka tehtävänä on tasata aurinkopaneelilta akulle tuleva virta.

Aurinkopaneelisarjan mukana tulevaan lataussäätimeen on mahdollista lisätä myös yksi lisäpaneeli, jolloin tehon saa parhaimmillaan tuplattua.

Löydät aurinkopaneelit verkkokaupastamme asennushinnoin

Moverit

Kun vaunu täytyy saada ahtaaseen paikkaan ja peruuttaminen on hankalaa tai turvallisuussyistä vaarallista, moveri auttaa tiukassa tilanteessa. Ota käteesi kaukosäädin ja ohjaa vetokoukusta irroitettu asuntovaunu turvallisesti ja hallitusti paikalleen.

Moni tyytyväinen moverin käyttäjä vertaa moveria television kaukosäätimeen. Kun vaunua on tottunut ohjaamaan kaukosäätimellä, siitä ei tahdo enää luopua. Vaunun peruuttaminen onnistuu moneltakin suomalaisella leirintäalueella, mutta Suomen ulkopuoliset leirintäalueet ovat monesti ahtaampia, jolloin viimeistään moverin hyödyt tulevat esiin. Toisinaan vaunu on myös kivempi laittaa toisinpäin, eikä se onnistu vetoautolla. Moverin avulla vaunun saa myös kohdistettua teltan kanssa oikealle kohdalle.

Moverin valinnassa otetaan huomioon vaunun paino ja akselien määrä. Osassa malleista käyttöönkytkentä tapahtuu manuaalisesti mukana toimitettavalla kammella, toisissa kytkentä tapahtuu kaukosäätimellä.

Moverit verkkokaupassa

Edustamme mm. seuraavia merkkejä: AL-KO, Truma ja Reich.

Jotta saat täyden tehon vaunusi moveriin, kannattaa vaunun oman akun lataus pitää korkealla tasolla.

Löydät moverit verkkokaupasta asennushinnoin

Kysy myös muita vaihtoehtoja!
Mover asuntovaunu

Peruutus- ja kojelautakamerat

Peruutuskamera caravan

Peruutuskamerat verkkokaupasta asennushinnoin

Peruutuskamerat verkkokaupassa

On parempi ottaa varmanpäälle, kuin olettaa peruuttaessa reitin olevan selvä. Tästä syystä jokaiseen matkailuautoon kannattaa hankkia peruutuskamera. Peruutuskamera maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin säästäessään ihmishengen. Pelkästään yksi peruuttaessa tullut kolhu saattaa maksaa enemmän, kuin peruutuskameran hinta on asennettuna.

Kojelautakamera on kätevä maanteillä sattuvissa yllättävissä tilanteissa. Jos turvallisesta ajosta huolimatta sattuu tilanne, jossa on erimielisyyttä syyllisestä, video on kätevä katsoa jälkeenpäin laadukkaan kojelautakameran tallenteesta.

Asennamme kojelauta- ja peruutuskamerat myös paketti- ja henkilöautoihin. Useisiin autoihin on saatavilla merkkikohtaisesti suunniteltu peruutuskamera. Tiesitkö muuten, että voit asentaa peruutuskameran myös asuntovaunun perään.

Jos et löydä verkkokauppamme valikoimastamme sopivaa kameraa, otathan yhteyttä ja katsomme yhteistyökumppaneidemme tämän hetkisen valikoiman.

PS. moni kameramalli sopii myös autossa jo olevaan tai meillä asennettavaan multimedialaitteeseen, jossa on oma näyttö.

Invertterit

Mikäli haluat käyttää kodin sähkölaitteita, jossa ei ole maasähköä tarjolla, tarvitset matkailuautoosi tai vaunuusi invertterin. Kun valitset puhdassiniaaltoinvertterin, saat talon pistorasiasta verrattavaa puhdasta sähkövirtaa. Laadukas invertteri on etätyöntekijän ykköskumppani.

Invertteriä valitessa tarkistetaan käyttämiesi laitteiden teho laitteen käynnistyspiikki huomioiden sekä pohditaan mitä laitteita on käytössä yhtäaikaa.

Kysy hyvää tarjousta aurinkopaneeleista ja invertteristä! Samalla voimme tarkistaa tarvitseeko hupiakkusi päivitystä.

Löydät verkkokaupastamme invertterit asennushinnoin.

Hinta sisältää asennuksen vapaa-ajan akun läheisyyteen.
Asennamme lisämaksusta asuinosan omiin pistorasioihin.

Multimedia

Multimedialaite tarjous

Matkailuautossa on usein perusmalliset stereot, jotka on mukava päivittää laitteeseen, jonka voit laajentaa myös peruutuskameran näytöksi.

Laadukkaimmissa malleissa on mukana Spotify ja Garminin navigaattori, joten matka sujuu mukavasti ja eksymisen mahdollisuus on minimoitu. Kysy tarjousta myös autosi tai vaunusi kaiuttimien päivittämisestä nextille levelille.

Multimedialaitteet verkkokaupasta asennushinnoin

Multimediatuotteet verkkokaupassa

Nostokatolla lisätilaa retkeilyautoon

Haluatko lisää tilaa retkeilyautoosi? Ammattitaitoiset asentajamme loihtivat Sinulle auton katolle laadukkaan nousevan katon, jonka sisältä ilmestyy teltta.

Nostokaton avulla retkeilyautoosi tulee yllättävän paljon lisätilaa. Nostokatto säilyttää kuitenkin lähes auton normaalikorkeuden, jolloin auton voi pysäköidä edelleen parkkihalliin.

Voit tilata nousevan katon seuraaviin automalleihin: Volkswagen Crafter, VW Transporter, VW Caddy, VW Bulli, Mercedes Benz Sprinter, MB Vito, Ford Transit, Renault Trafic, Opel Vivaro, Fiat Talento, Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroen Jumper, Nissan NV300. Tarjolla myös vanhempiin korimalleihin.

Katto tulee tehtaalta valkoisena ja se voidaan maalata korin väriseksi.

Kattoon saatavat lisävarusteet: ikkunat, aurinkopaneelit, kattokaiteet.

Pyydä tarjous nostokatosta asennettuna!

Katso lisää nousevista katoista

Tarjouspyyntö tai palaute

H Caravan

Tarjouspyyntölomake H Caravan

Nimi
Lisätiedot

Mitä tarkoittaa CARAVAN

Caravan tarkoittaa matkailuajoneuvoa, jota käytetään matkustamiseen ja majoittumiseen. Tyypillisesti caravanit ovat asuntovaunuja tai matkailuautoja, jotka tarjoavat kodinomaiset mukavuudet ja itsenäisen liikkuvuuden matkoilla.

Asuntovaunut ovat perässä vedettäviä ajoneuvoja, jotka kiinnitetään peräkoukulla vetävän auton perään. Ne ovat yleensä varustettu keittiöllä, makuutiloilla, istuinalueilla, wc:llä ja suihkulla. Asuntovaunut voivat olla eri kokoisia ja varusteltuja, tarjoten erilaisia mukavuuksia ja tiloja riippuen tarpeista ja budjetista.

Matkailuautot sen sijaan ovat ajoneuvoja, joissa on integroitu asunto-osa ja ajomoottori samassa yksikössä. Ne tarjoavat mukavuudet kuten keittiö, kylpyhuone, makuutilat, oleskelualueet ja usein myös pienempiä varastotiloja. Matkailuautojen koko ja varustelu vaihtelevat, ja ne voivat olla joko pienempiä ja kompakteja tai suurempia ja ylellisempiä.

Caravaneissa on yleensä oma sähkö- ja vesijärjestelmä, joka mahdollistaa itsenäisen toiminnan leirintäalueilla tai muilla majoituspaikoilla. Ne voivat olla varustettu esimerkiksi aurinkopaneeleilla, kaasulaitteilla, ilmastointijärjestelmillä ja lämmityksellä, mikä lisää mukavuutta erilaisissa olosuhteissa.

Caravaneilla matkustaminen antaa vapauden liikkua ja tutustua eri paikkoihin. Ne tarjoavat mahdollisuuden matkustaa omassa tahdissa, pysähtyä kauniilla paikoilla ja nauttia luonnosta. Caravaneja voi käyttää lomamatkoilla, retkeilyssä, leirintäalueilla tai jopa pidemmillä matkoilla ja road trip -seikkailuissa.

On tärkeää huolehtia asianmukaisesta huollosta ja turvallisuudesta caravania käytettäessä. Tämä sisältää esimerkiksi ajoneuvon kunnon tarkastamisen ennen matkaa, painojakauman hallinnan, riittävän varustautumisen matkalle sekä liikennesääntöjen ja -määräysten noudattamisen.

Lisäksi on hyvä tutustua leirintäalueiden ja leirintäpaikkojen sääntöihin ja palveluihin, sillä ne voivat vaihdella eri paikoissa. Caravanien käyttö tarjoaa kuitenkin monia mahdollisuuksia mukaviin ja joustaviin matkailuelämyksiin.