H Caravan Lahti

Lisävarustele matkailuautosi tai vaunusi meillä laadukkaasti yli 10 vuoden kokemuksella. Olemme SF-Caravan ry:n jäsenetuliike.

Dometic Thule Thetford Olemme SF Caravan yhteistyökumppani
Hyöty caravan

Tule vierailulle Caravan-messujen osastollemme B12

Vietä vapaa-aikaasi laadukkaammin.

 

Tuo matkailuautosi tai vaunusi meille varusteltavaksi. Asennamme vain markkinoiden laadukkaimpia caravan-tuotteita. Tuotetakuun lisäksi myönnämme asennuksellemme kahden vuoden takuun. Palvelemme caravan asiakkaita ympärivuoden.

Ammattitaitoiset asentajamme rakentavat teille vaikka tyhjästä pakettiautosta täysin varustellun retkeilyauton. Retkeilyauto voidaan rakentaa mistä tahansa uudesta tai käytetystä pakettiautosta. Autamme myös auton hankinnassa.

Rakennamme juuri verkkokauppaamme, josta näet pian tuotteen hinnan lisäksi tuotteen hinnan valmiiksi asennettuna.

Yhteystiedot:

Tuotepäällikkö
Veli-Matti Meriko
010 505 2571
050 472 5225
myynti@hcaravan.fi

Verkkokauppaan (rakenteilla)
H Caravan

Markiisit

Markiisi kiinnitetään matkailuauton tai vaunun kattoon tai seinään. Pakettiautomallisissa retkeilyautoissa markiisi kiinnitetään auton kattoon liukuoven takia. Asuntovaunussa kiinnityspaikka täytyy valita tilan ja katon kiinnityspaikan muotojen mukaan, matkailuautossa kiinnitys on normaalisti seinässä. Markiisin arvioitu asennusaika on Ducato-mallisessa noin kaksi tuntia työtä ja muissa malleissa neljä tuntia työtä. Lopullinen asennusaika saattaa vielä muuttua hiukan, jos markiisin omat kiinnikkeet eivät ole yhteensopivat automallin kanssa. Myös kiinnityksen takana olevat kalusteet saattavat aiheuttaa lisätyötä. Asennushinta alkaen 199 ~ 399 €

Kauttamme saat markkinoiden laadukkaimpien merkkien Dometicin ja Thulen markiisit ja lisävarusteet.

Mieti valitessasi markiisia, haluatko sähkö- vai käsikäyttöisen markiisin. Sähkökäyttöinen markiisi on hiukan nopeampi avata ja sulkea. Moni markiisimalli on mahdollista laajentaa jälkikäteen sähkökäyttöiseksi. Voit valita lisävarusteena markiisiin LED valot, jotka tuovat lisätunnelmaa ja arvokkuutta illan hämärtyessä. Löydät kauttamme myös mukavuutta lisäävät teltat markiisien lisävarusteeksi.

Jos epäröit markiisin valinnassa, soita meille 010 505 2571, niin autamme mielellään.

Muistathan aina myrskyn tullessa kelata markiisin takaisin koteloon, myrskyvahingot eivät ole takuunalaisia korjauksia.

Tarjoamme markiisin asennukselle normaalin tuotetakuun lisäksi kahden vuoden takuun sekä rahoituksen pienellä kuukausierällä.

Markiisit verkkokaupassa (tulossa)

Polkupyörätelineet

Polkupyörätelineen valintaan vaikuttaa polkupyörien määrä ja polkupyörien paino. Thulen polkupyörätelineiden laajasta valikoimasta johtuen jokaiseen tarpeeseen löytyy oikea ratkaisu.

Matkailuautossa yleisin kiinnityspaikka on auton takaseinä. Mikäli matkailuautossa on iso takatalli, voidaan takatalliin asentaa teline, joka tulee kiskoja pitkin vetämällä ulos.

Asuntovaunuun on saatavilla kahdenlaisia polkupyörätelineitä. Takaseinään ja asuntovaunun aisan päälle kiinnitettäviä malleja.

Pyörätelineiden suunnittelussa on otettu myös huomioon sähköpolkupyörien omistajat. Useat polkupyörätelineet sopivat kantavuuden puolesta myös sähköpyörille. Leveämpi renkaisille esim FATBIKEille on saatavilla helposti vaihdettava rengaskouru.

Polkupyörätelineen asennushinta alkaen 250 €

Ilmastointi

Varmista viileät oltavat varustelemalla autoosi tai vaunuusi laadukas kattoilmastointilaite. Kattoilmastointilaitetta valitessa tulee ottaa huomioon auton tai vaunun koko. Kattoilmastointilaitteissa on valittavissa myös kattoikkunallisia malleja.

Mikäli ilmastointilaite on kattoon asennettava, katon on oltava suora. Kattoilmastointilaite myös korottaa jonkin verran auton ja vaunun korkeutta. Voit myös valita lattia-asenteisen ilmastointilaitteen, jolloin puhallus ohjataan useamman putken kautta. Lattia-asenteisen hankinnassa täytyy ottaa huomioon, että laite saattaa viedä hiukan autossa olevaa säilytystilaa.

Ilmastointilaitteissa on myös lämmitysominaisuus, mutta talvikäyttöön suosittelemme auton tai vaunun omaa lämmitysjärjestelmää.

Kattoilmastoinnin asennushinta alkaen 450 €

Edustamme mm. seuraavia merkkejä: Dometic, Telair ja Webasto.

Ilmastointilaitteet verkkokaupassa

Aurinkopaneelit

Viihdytkö puskaparkissa enemmän, kuin leirintäalueella, eikä maasähköä ole aina saatavilla? Kun haluat vähentää hiilijalanjälkeäsi ja olla omavaraisempi, pyydä meitä tarjous aurinkopaneeleista.

Aurinkopaneelin valintaan vaikuttaa ensisijaisesti auton tai vaunun katolla oleva tila ja käytössäsi olevien sähkölaitteiden määrä. Aurinkopaneelia valitessa käydään läpi mitä kaikkia laitteita on tarkoitus käyttää ja arvioidaan näiden yhteiskulutus. Me autamme Sinua kulutuksen arvioinnissa.

Jos haluat hyödyntää aurinkopaneelin virtaa verkkovirralla toimivissa laitteissa, tarvitset inveretterin, jolla hupiakulta tuleva virta muutetaan verkkovirraksi 230V

Kauttamme tilatuissa aurinkopaneelipaketeissa tulee automaattisesti mukana lataussäädin, jonka tehtävänä on tasata aurinkopaneelilta akulle tuleva virta.

Aurinkopaneelin asennusaika on noin 3 – 4 tuntia. Asennushinta alkaen 315 €

Moverit

Kun vaunu täytyy saada ahtaaseen paikkaan ja peruuttaminen on hankalaa tai turvallisuussyistä vaarallista, moveri auttaa tiukassa tilanteessa. Ota käteesi kaukosäädin ja ohjaa vetokoukusta irroitettu asuntovaunu turvallisesti ja hallitusti paikalleen.

Moni tyytyväinen moverin käyttäjä vertaa moveria television kaukosäätimeen. Kun vaunua on tottunut ohjaamaan kaukosäätimellä, siitä ei tahdo enää luopua. Vaunun peruuttaminen onnistuu moneltakin suomalaisella leirintäalueella, mutta Suomen ulkopuoliset leirintäalueet ovat monesti ahtaampia, jolloin viimeistään moverin hyödyt tulevat esiin. Toisinaan vaunu on myös kivempi laittaa toisinpäin, eikä se onnistu vetoautolla. Moverin avulla vaunun saa myös kohdistettua teltan kanssa oikealle kohdalle.

Moverin valinnassa otetaan huomioon vaunun paino ja akselien määrä. Osassa malleista käyttöönkytkentä tapahtuu manuaalisesti mukana toimitettavalla kammella, toisissa kytkentä tapahtuu kaukosäätimellä.

Moverit verkkokaupassa

Moverin asennushinta alkaen 350 €

Edustamme mm. seuraavia merkkejä: AL-KO, Truma ja Reich.

Jotta saat täyden tehon vaunusi moveriin, kannattaa vaunun oman akun lataus pitää korkealla tasolla.

Peruutus- ja kojelautakamerat

Peruutuskameran asennusaika alkaen 3 tuntia. Asennushinta alkaen 315 €

On parempi ottaa varmanpäälle, kuin olettaa peruuttaessa reitin olevan selvä. Tästä syystä jokaiseen matkailuautoon kannattaa hankkia peruutuskamera. Peruutuskamera maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin säästäessään ihmishengen. Pelkästään yksi peruuttaessa tullut kolhu saattaa maksaa enemmän, kuin peruutuskameran hinta on asennettuna.

Kojelautakamera on kätevä maanteillä sattuvissa yllättävissä tilanteissa. Jos turvallisesta ajosta huolimatta sattuu tilanne, jossa on erimielisyyttä syyllisestä, video on kätevä katsoa jälkeenpäin laadukkaan kojelautakameran tallenteesta.

Asennamme kojelauta- ja peruutuskamerat myös paketti- ja henkilöautoihin. Useisiin autoihin on saatavilla merkkikohtaisesti suunniteltu peruutuskamera. Tiesitkö muuten, että voit asentaa peruutuskameran myös asuntovaunun perään.

Jos et löydä verkkokauppamme valikoimastamme sopivaa kameraa, otathan yhteyttä ja katsomme yhteistyökumppaneidemme tämän hetkisen valikoiman.

PS. moni kameramalli sopii myös autossa jo olevaan tai meillä asennettavaan multimedialaitteeseen, jossa on oma näyttö.

Invetterit

Mikäli haluat käyttää kodin sähkölaitteita, jossa ei ole maasähköä tarjolla, tarvitset matkailuautoosi tai vaunuusi invertterin. Kun valitset puhdassiniaaltoinvertterin, saat talon pistorasiasta verrattavaa puhdasta sähkövirtaa. Laadukas invertteri on etätyöntekijän ykköskumppani.

Invertteriä valitessa tarkistetaan käyttämiesi laitteiden teho laitteen käynnistyspiikki huomioiden sekä pohditaan mitä laitteita on käytössä yhtäaikaa.

Kysy hyvää tarjousta aurinkopaneeleista ja invertteristä! Samalla voimme tarkistaa tarvitseeko hupiakkusi päivitystä.

Invertterin asennus alkaen 350 €

Tarjouspyyntö tai palaute

H Caravan

Tarjouspyyntölomake H Caravan
Nimi
Lisätiedot