H Caravan Lahti

Lisävarustele matkailuautosi tai vaunusi meillä laadukkaasti yli 10 vuoden kokemuksella. Olemme SF-Caravan ry:n jäsenetuliike.

Dometic Thule Thetford Olemme SF Caravan yhteistyökumppani
Hyöty caravan

Kausi on ohi, varaa aikasi vuosihuoltoon

Teetä samalla edullisesti tiiveystarkastus (kosteusmittaus). Kaasulaitteiden koeponnistus on mahdollista tilata myös erikseen.

Vietä vapaa-aikaasi laadukkaammin.

 

Vietä vapaa-aikaasi laadukkaammin. Tarjoamme Päijät-Hämeen mukavinta caravan alan palvelua. Tuo matkailuautosi tai -vaunusi meille varusteltavaksi. Asennamme vain markkinoiden laadukkaimpia caravan-tuotteita. Tuotetakuun lisäksi myönnämme asennuksellemme kahden vuoden takuun. Palvelemme caravan asiakkaita ympärivuoden Lahden toimipisteessämme. Vantaan toimipisteellä voimme tarjota kevyempiä asennuksia.

Ammattitaitoiset asentajamme rakentavat teille vaikka tyhjästä pakettiautosta täysin varustellun retkeilyauton. Retkeilyauto voidaan rakentaa mistä tahansa uudesta tai käytetystä pakettiautosta. Autamme myös auton hankinnassa.

Rakennamme juuri verkkokauppaamme, josta näet pian tuotteen hinnan lisäksi tuotteen hinnan valmiiksi asennettuna.

Yhteystiedot:

Tuotepäällikkö
Veli-Matti Meriko
010 505 2571
050 472 5225
myynti@hcaravan.fi

Verkkokauppaan (rakenteilla)
H Caravan

Markiisit

Markiisi kiinnitetään matkailuauton tai vaunun kattoon tai seinään. Pakettiautomallisissa retkeilyautoissa markiisi kiinnitetään auton kattoon liukuoven takia. Asuntovaunussa kiinnityspaikka täytyy valita tilan ja katon kiinnityspaikan muotojen mukaan, matkailuautossa kiinnitys on normaalisti seinässä. Markiisin arvioitu asennusaika on noin kaksi tuntia työtä. Lopullinen asennusaika saattaa vielä muuttua hiukan, jos markiisin omat kiinnikkeet eivät ole yhteensopivat automallin kanssa. Myös kiinnityksen takana olevat kalusteet saattavat aiheuttaa lisätyötä.

Kauttamme saat markkinoiden laadukkaimpien merkkien Dometicin ja Thulen markiisit ja lisävarusteet.

Mieti valitessasi markiisia, haluatko sähkö- vai käsikäyttöisen markiisin. Sähkökäyttöinen markiisi on hiukan nopeampi avata ja sulkea. Moni markiisimalli on mahdollista laajentaa jälkikäteen sähkökäyttöiseksi. Voit valita lisävarusteena markiisiin LED valot, jotka tuovat lisätunnelmaa ja arvokkuutta illan hämärtyessä. Löydät kauttamme myös mukavuutta lisäävät teltat markiisien lisävarusteeksi.

Jos epäröit markiisin valinnassa, soita meille 010 505 2571, niin autamme mielellään.

Muistathan aina myrskyn tullessa kelata markiisin takaisin koteloon, myrskyvahingot eivät ole takuunalaisia korjauksia.

Tarjoamme markiisin asennukselle normaalin tuotetakuun lisäksi kahden vuoden takuun.

Markiisin asennushinta alkaen 199 €

Tarjous tuote + asennus:
Thule 5200 seinämarkiisi 4 metriä 1549 €
Thule 5200 seinämarkiisi 4,5 metriä 1649 €

Polkupyörätelineet

Polkupyörätelineen valintaan vaikuttaa polkupyörien määrä ja polkupyörien paino. Thulen polkupyörätelineiden laajasta valikoimasta johtuen jokaiseen tarpeeseen löytyy oikea ratkaisu.

Matkailuautossa yleisin kiinnityspaikka on auton takaseinä. Mikäli matkailuautossa on iso takatalli, voidaan takatalliin asentaa teline, joka tulee kiskoja pitkin vetämällä ulos.

Asuntovaunuun on saatavilla kahdenlaisia polkupyörätelineitä. Takaseinään ja asuntovaunun aisan päälle kiinnitettäviä malleja.

Pyörätelineiden suunnittelussa on otettu myös huomioon sähköpolkupyörien omistajat. Useat polkupyörätelineet sopivat kantavuuden puolesta myös sähköpyörille. Leveämpi renkaisille esim FATBIKEille on saatavilla helposti vaihdettava rengaskouru.

Polkupyörätelineen asennushinta alkaen 250 €

Tarjous tuote + asennus:
Thule Elite G2 kahdelle pyörälle, kantavuus 60 kg 670 €

Ilmastointi

Varmista viileät oltavat varustelemalla autoosi tai vaunuusi laadukas kattoilmastointilaite. Kattoilmastointilaitetta valitessa tulee ottaa huomioon auton tai vaunun koko. Kattoilmastointilaitteissa on valittavissa myös kattoikkunallisia malleja.

Mikäli ilmastointilaite on kattoon asennettava, katon on oltava suora. Kattoilmastointilaite myös korottaa jonkin verran auton ja vaunun korkeutta. Voit myös valita lattia-asenteisen ilmastointilaitteen, jolloin puhallus ohjataan useamman putken kautta. Lattia-asenteisen hankinnassa täytyy ottaa huomioon, että laite saattaa viedä hiukan autossa olevaa säilytystilaa.

Kattoilmastoinnin asennushinta alkaen 450 €

Edustamme mm. seuraavia merkkejä: Dometic, Telair ja Webasto.

Tarjous tuote + asennus:
GreeShark 1920 €
Dometic Freshjet 2200 2949 €
Webasto Cool top trail 24 2920 €

Ilmastointilaitteet verkkokaupassa

Aurinkopaneelit

Viihdytkö puskaparkissa enemmän, kuin leirintäalueella, eikä maasähköä ole aina saatavilla? Kun haluat vähentää hiilijalanjälkeäsi ja olla omavaraisempi, pyydä meitä tarjous aurinkopaneeleista.

Aurinkopaneelin valintaan vaikuttaa ensisijaisesti auton tai vaunun katolla oleva tila ja käytössäsi olevien sähkölaitteiden määrä. Aurinkopaneelia valitessa käydään läpi mitä kaikkia laitteita on tarkoitus käyttää ja arvioidaan näiden yhteiskulutus. Me autamme Sinua kulutuksen arvioinnissa.

Jos haluat hyödyntää aurinkopaneelin virtaa verkkovirralla toimivissa laitteissa, tarvitset inveretterin, jolla hupiakulta tuleva virta muutetaan verkkovirraksi 230V

Kauttamme tilatuissa aurinkopaneelipaketeissa tulee automaattisesti mukana lataussäädin, jonka tehtävänä on tasata aurinkopaneelilta akulle tuleva virta.

Aurinkopaneelin asennusaika on noin 3 – 4 tuntia. Asennushinta alkaen 315 €

Tarjous tuote + asennus:
Aurinkopaneelisarja 115W 729 €
Aurinkopaneelisarja 165W 829 €
Aurinkopaneelisarja 185W 929 €

Aurinkopaneelisarjan mukana tulevaan lataussäätimeen on mahdollista lisätä myös yksi lisäpaneeli, jolloin tehon saa parhaimmillaan tuplattua.

Moverit

Kun vaunu täytyy saada ahtaaseen paikkaan ja peruuttaminen on hankalaa tai turvallisuussyistä vaarallista, moveri auttaa tiukassa tilanteessa. Ota käteesi kaukosäädin ja ohjaa vetokoukusta irroitettu asuntovaunu turvallisesti ja hallitusti paikalleen.

Moni tyytyväinen moverin käyttäjä vertaa moveria television kaukosäätimeen. Kun vaunua on tottunut ohjaamaan kaukosäätimellä, siitä ei tahdo enää luopua. Vaunun peruuttaminen onnistuu moneltakin suomalaisella leirintäalueella, mutta Suomen ulkopuoliset leirintäalueet ovat monesti ahtaampia, jolloin viimeistään moverin hyödyt tulevat esiin. Toisinaan vaunu on myös kivempi laittaa toisinpäin, eikä se onnistu vetoautolla. Moverin avulla vaunun saa myös kohdistettua teltan kanssa oikealle kohdalle.

Moverin valinnassa otetaan huomioon vaunun paino ja akselien määrä. Osassa malleista käyttöönkytkentä tapahtuu manuaalisesti mukana toimitettavalla kammella, toisissa kytkentä tapahtuu kaukosäätimellä.

Moverit verkkokaupassa

Edustamme mm. seuraavia merkkejä: AL-KO, Truma ja Reich.

Jotta saat täyden tehon vaunusi moveriin, kannattaa vaunun oman akun lataus pitää korkealla tasolla.

Moverin asennushinta alkaen 350 €

Tarjous tuote + asennus
Truma GO2 1800 kg yksiakseliseen vaunuun 1649 €
Kysy myös muita vaihtoehtoja!

Peruutus- ja kojelautakamerat

Peruutuskameran asennusaika alkaen 3 tuntia. Asennushinta alkaen 315 €

Tarjous tuote + asennus:
Peruutuskamera-järjestelmä 7″ PRO AHD näyttö 1024 x 600. HD-kamera AHD 1280 x 960 (960p) kuvakulma 115° 649 €

Peruutuskamerat verkkokaupassa

On parempi ottaa varmanpäälle, kuin olettaa peruuttaessa reitin olevan selvä. Tästä syystä jokaiseen matkailuautoon kannattaa hankkia peruutuskamera. Peruutuskamera maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin säästäessään ihmishengen. Pelkästään yksi peruuttaessa tullut kolhu saattaa maksaa enemmän, kuin peruutuskameran hinta on asennettuna.

Kojelautakamera on kätevä maanteillä sattuvissa yllättävissä tilanteissa. Jos turvallisesta ajosta huolimatta sattuu tilanne, jossa on erimielisyyttä syyllisestä, video on kätevä katsoa jälkeenpäin laadukkaan kojelautakameran tallenteesta.

Asennamme kojelauta- ja peruutuskamerat myös paketti- ja henkilöautoihin. Useisiin autoihin on saatavilla merkkikohtaisesti suunniteltu peruutuskamera. Tiesitkö muuten, että voit asentaa peruutuskameran myös asuntovaunun perään.

Jos et löydä verkkokauppamme valikoimastamme sopivaa kameraa, otathan yhteyttä ja katsomme yhteistyökumppaneidemme tämän hetkisen valikoiman.

PS. moni kameramalli sopii myös autossa jo olevaan tai meillä asennettavaan multimedialaitteeseen, jossa on oma näyttö.

Invetterit

Mikäli haluat käyttää kodin sähkölaitteita, jossa ei ole maasähköä tarjolla, tarvitset matkailuautoosi tai vaunuusi invertterin. Kun valitset puhdassiniaaltoinvertterin, saat talon pistorasiasta verrattavaa puhdasta sähkövirtaa. Laadukas invertteri on etätyöntekijän ykköskumppani.

Invertteriä valitessa tarkistetaan käyttämiesi laitteiden teho laitteen käynnistyspiikki huomioiden sekä pohditaan mitä laitteita on käytössä yhtäaikaa.

Kysy hyvää tarjousta aurinkopaneeleista ja invertteristä! Samalla voimme tarkistaa tarvitseeko hupiakkusi päivitystä.

Tarjous tuote + asennus:
Invertteri NDS Smart in pure siniaalto 1000W IVT tekniikalla 690 €
Invertteri NDS Smart in pure siniaalto 1500W IVT tekniikalla 950 €

Hinta sisältää asennuksen hupiakun läheisyyteen.
Asennamme lisämaksusta asuinosan omiin pistorasioihin.

invertteri tarjous

Invertterin asennus alkaen 350 €

Invertterit verkkokaupassa

Multimedia

Matkailuautossa on usein perusmalliset stereot, jotka on mukava päivittää laitteeseen, jonka voit laajentaa myös peruutuskameran näytöksi.

Laadukkaimmissa malleissa on mukana Spotify ja Garminin navigaattori, joten matka sujuu mukavasti ja eksymisen mahdollisuus on minimoitu. Kysy tarjousta myös autosi tai vaunusi kaiuttimien päivittämisestä nextille levelille.

Tarjous tuote + asennus:
Kenwood DMX5020BTS. Multimedialaite 6,8″ näytöllä, johon voit peilata Bluetoothilla navigaattorin 550 €
Laitteeseen sopiva peruutuskamera Kenwood CMOS230 450 € Yhteensä 1000 €

Tarjouspyyntö tai palaute

H Caravan

Tarjouspyyntölomake H Caravan
Nimi
Lisätiedot