Hälytysajoneuvot

 

Pelastuslaitos hälytysajoneuvo

 

Olemme erikoistuneet vaativiin pelastushenkilökunnan tarpeisiin sopiviin erikoisajoneuvojen varusteluihin. Palveluksessamme on tekninen suunnittelija, joka piirtää vaativammankin auton varustukset tarkasti ennen toteutusta.

Alla näet kuvat tuoreimmasta referenssistämme. Teimme vuoden 2023 alussa neljä Volkswagen Caddya Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen toiveiden mukaisesti. Ajoneuvot toimivat ensivasteyksikköinä Päijät-Hämeen alueella.

Ota jo hyvissä ajoin yhteyttä, niin suunnitellaan Pelastuslaitoksenne tarpeeseen oikeanlaiset ratkaisut. Projektin tulee olla erityisen tarkkaan suunniteltu, jolloin loppukäyttäjälle tulee paras mahdollinen työkalu.

Samuel Turunen

010 505 2577
045 651 3777
samuel@hyotyajoneuvokeskus.com 

Katso myös referenssimme kotisairaala-autoista

ENSIHOITOAJONEUVO

Ensihoitoauto on erityisesti ensihoitopalveluun tarkoitettu ajoneuvo, joka on varustettu tarvittavilla välineillä ja laitteilla ensiavun antamiseksi potilaille hätätilanteissa tai sairaankuljetuksissa. Se on suunniteltu tarjoamaan tehokasta ja nopeaa hoitoa ja kuljetusta potilaille ennen sairaalan saavuttamista.

Ensihoitoajoneuvot voivat vaihdella kooltaan ja varustelultaan eri maissa ja alueilla, mutta yleensä ne sisältävät seuraavia ominaisuuksia ja välineitä:

Potilaan hoitotila: Ensihoitoautossa on erityinen potilaan hoitotila, jossa potilasta voidaan hoitaa ja valvoa. Tämä alue voi sisältää esimerkiksi hoitotason sängyn, kiinnitysvyöt potilaan turvallisuuden varmistamiseksi sekä tarvittavat laitteet potilaan seurantaan, kuten sydänmonitorin, defibrillaattorin ja verenpaineen mittarin.

Ensiapuvälineet: Ensihoitoauto on varusteltu erilaisilla ensiapuvälineillä, kuten kipsi- ja haavanhoitovälineillä, lääkevarastoilla, hapenjakelujärjestelmällä ja suonensisäisillä nesteillä. Näitä välineitä tarvitaan potilaiden akuutin hoidon antamiseen ennen sairaalahoitoa.

Kuljettajan ja hoitohenkilökunnan työtila: Ensihoitoautossa on myös erillinen tila kuljettajalle ja hoitohenkilökunnalle. Tämä tila sisältää kuljettajan istuimen, tietokoneen tai tabletin, radiopuhelimen ja muut tarvittavat viestintävälineet, jotta yhteys hätäkeskukseen ja sairaaloihin säilyy.

Turvallisuusvarusteet: Ensihoitoautoissa on yleensä erilaisia turvallisuusvarusteita, kuten turvavyöt, turvatyynyt ja hätätilanteessa tarvittavat varoitusvalot ja äänitorvet. Näitä varusteita käytetään potilaan ja hoitohenkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi liikenteessä.

Ensihoitoautot ovat tärkeitä hätätilanteisiin vastaaville terveydenhuollon ammattilaisille. Ne mahdollistavat nopean ja tehokkaan ensihoidon antamisen paikan päällä ja tarjoavat tärkeän linkin potilaiden kuljettamiseen sairaaloihin. Ensihoitoautojen varustelu ja toimintaperiaatteet voivat kuitenkin vaihdella eri alueiden välillä.