Kattoteltat

Kattoteltalla lisätilaa autoon

Kattoteltat ovat nousseet lähiaikoina suureen suosioon ja niitä näkee sekä leirintäalueilla, että puskaparkeissa. Kattotelttoja on kahdenlaisia, kiinteästi asennettavia ja irrotettavia.

Kiinteä kattoteltta, toiselta nimeltään Pop top roof, asennetaan leikkaamalla auton katto auki ja asentamalla kattoteltta osaksi auton kiinteää varustelua ja se vaatii ammattitaitoisen asentajan. Kevyemmät kattoteltat asennetaan auton katolle auton omiin kattokaiteisiin ja ne ovat helposti irrotettavissa silloin, kun kattoteltan käyttö ei ole ajankohtaista.

Kummankin malliset teltat ovat nopean käyttöönoton takia helppokäyttöisiä, auto parkkiin ja teltta pystyyn tyylisesti.

Kattoteltta nostoteltta pop top roof

Irroitettavat kattoteltat

Kattoteltta henkilöauton katolle

Myymämme kattoteltat ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Kattoteltta on investointi vuosiksi eteenpäin.

Kattotelttaa valitessasi täytyy ottaa huomioon katon kantavuus, kattotyyppi ja kattotelineiden yhteensopivuus teltan kanssa. Auton katolla täytyy olla vähintään kattokaiteet, jotta kattoteltan asennus onnistuisi. Jotkin kattoteltta mallit vaativat kattokaiteiden lisäksi vielä kattotelineet.

Tarjolla on kattotelttoja, jotka pystytetään automaattisesti auton 12V-sähköllä, toiset mallit ovat manuaalisesti pystytettäviä. Oli valintasi kumpi tahansa, kattoteltan pystytys on helppo ja nopea prosessi.

Mikäli automalli sallii isomman teltan, telttoja saa jopa neljälle hengelle.

Irrotettavat kattoteltat verkkokaupassa

Integroidut kattoteltat

Integroitu kattoteltta on aina mukana, koska se asennetaan auton pysyväksi varusteeksi auton katolle. Nouseva kattoteltta voidaan varustella retkeily- tai pakettiautoon jo uutena auton muun varustelun yhteydessä, mutta myös siinä vaiheessa, kun huomaat, ettet tule toimeen ilman sitä.

Kun nouseva kattoteltta on osa auton varustusta, auton katolle voidaan asentaa lisäksi kattoikkuna, aurinkopaneeli tai kattokaiteet.

Voit edelleen ajaa autosi parkkihalliin, koska nouseva kattoteltta ei nosta auton korkeutta juurikaan matalan rakenteen ansiosta.

Kysy tarjous integroidusta kattoteltasta asennettuna autoosi:

010 505 2576
myynti@hyotyajoneuvokeskus.com

Kiinteät kattoteltat verkkokaupassamme

KATTOTELTTA

Kattoteltta on ulkoilu- ja retkeilyvaruste, joka kiinnitetään auton katolle ja toimii lisämajoituksena matkoilla ja leirintäalueilla. Kattoteltta mahdollistaa mukavan ja suojatun nukkumisalueen, kun perinteisen teltan pystyttäminen ei ole mahdollista tai halutaan lisää tilaa ja mukavuutta.

Kattoteltat ovat yleensä valmistettu kestävästä kankaasta, joka on vedenpitävä ja tuulenkestävä. Ne voidaan kiinnittää auton kattotelineisiin tai erityisiin kiinnitysjärjestelmiin, jotka tukevat teltan painoa ja pitävät sen tiukasti paikoillaan.

Kattoteltoissa on useita etuja retkeilyssä ja matkailussa:

Helppo pystytys: Kattoteltan pystyttäminen on nopeaa ja helppoa. Sen avulla säästetään aikaa ja vaivaa verrattuna perinteisen teltan pystyttämiseen.

Tilansäästö: Kattoteltta vapauttaa sisätilaa autosta, mikä mahdollistaa enemmän tilaa matkatavaroille tai muille tarvikkeille.

Mukavuus: Kattoteltat tarjoavat mukavan ja tasaisen alustan nukkumiseen. Ne ovat yleensä varustettu patjalla tai pohjallisella, joka lisää mukavuutta ja eristää kylmää maata vastaan.

Suoja sääolosuhteilta: Kattoteltta tarjoaa suojaa sateelta, tuulelta ja hyönteisiltä. Se voi olla varustettu hyttysverkoilla ja sadesuojilla, jotka pitävät ikävät ötökät loitolla ja estävät veden pääsyn telttaan.

Korkeampi näköala: Kattoteltan korkeus antaa paremman näköalan ympäristöön ja maisemiin. Se voi olla erityisen hyödyllinen retkeilijöille ja luontoharrastajille.

Kattotelttoja on eri kokoja, muotoja ja ominaisuuksia, joten valinta riippuu yksilöllisistä tarpeista ja budjetista. On tärkeää valita kattoteltta, joka sopii auton kattotelineisiin ja joka on kestävä sekä turvallinen käyttää.