Kattoteltat

Kattoteltalla lisätilaa autoon

Kattoteltat ovat nousseet lähiaikoina suureen suosioon ja niitä näkee sekä leirintäalueilla, että puskaparkeissa. Kattotelttoja on kahdenlaisia, kiinteästi asennettavia ja irrotettavia.

Kiinteä kattoteltta, toiselta nimeltään Pop top roof, asennetaan leikkaamalla auton katto auki ja asentamalla kattoteltta osaksi auton kiinteää varustelua ja se vaatii ammattitaitoisen asentajan. Kevyemmät kattoteltat asennetaan auton katolle auton omiin kattokaiteisiin ja ne ovat helposti irrotettavissa silloin, kun kattoteltan käyttö ei ole ajankohtaista.

Kummankin malliset teltat ovat nopean käyttöönoton takia helppokäyttöisiä, auto parkkiin ja teltta pystyyn tyylisesti.

Kattoteltta nostoteltta pop top roof

Irroitettavat kattoteltat

Kattoteltta henkilöauton katolle

Myymämme kattoteltat ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Kattoteltta on investointi vuosiksi eteenpäin.

Kattotelttaa valitessasi täytyy ottaa huomioon katon kantavuus, kattotyyppi ja kattotelineiden yhteensopivuus teltan kanssa. Auton katolla täytyy olla vähintään kattokaiteet, jotta kattoteltan asennus onnistuisi. Jotkin kattoteltta mallit vaativat kattokaiteiden lisäksi vielä kattotelineet.

Tarjolla on kattotelttoja, jotka pystytetään automaattisesti auton 12V-sähköllä, toiset mallit ovat manuaalisesti pystytettäviä. Oli valintasi kumpi tahansa, kattoteltan pystytys on helppo ja nopea prosessi.

Mikäli automalli sallii isomman teltan, telttoja saa jopa neljälle hengelle.

Irrotettavat kattoteltat verkkokaupassa

Integroidut kattoteltat

Integroitu kattoteltta on aina mukana, koska se asennetaan auton pysyväksi varusteeksi auton katolle. Nouseva kattoteltta voidaan varustella retkeily- tai pakettiautoon jo uutena auton muun varustelun yhteydessä, mutta myös siinä vaiheessa, kun huomaat, ettet tule toimeen ilman sitä.

Kun nouseva kattoteltta on osa auton varustusta, auton katolle voidaan asentaa lisäksi kattoikkuna, aurinkopaneeli tai kattokaiteet.

Voit edelleen ajaa autosi parkkihalliin, koska nouseva kattoteltta ei nosta auton korkeutta juurikaan matalan rakenteen ansiosta.

Kysy tarjous integroidusta kattoteltasta asennettuna autoosi:

010 505 2576
myynti@hyotyajoneuvokeskus.com