Lavakatteet

PICK-UP TUOTTEIDEN MARKKINAJOHTAJA

Lavakatteet ja pick-up-varusteet

Lavakate / Pick-up varusteemme on koottu ainoastaan markkinajohtajien tuotteista.

Tuotevalikoimat on valittu ottaen huomioon käyttötarkoituksen vaatimat edellytykset. Tuotteiden tulee olla kestäviä, käyttötarkoitukseen soveltuvia, ”siistin näköisiä” ja mikä tärkeintä, kustannuksiltaan järkeviä.

Lavatuotteet ovat automerkki ja -mallikohtaiset, emme tarjoa ”universaali” -tuotteita, joita asiakas joutuu itse muokkaamaan. Tarjoamme vain ensiluokkaisia tuotteita valmiina käyttöön.

Olemme pyrkineet esittelemään tuotteet yksinkertaisesti selkeällä tavalla, jotta tuotteiden löytäminen olisi helppoa ja vaivatonta.

Lavatuotteiden valikoiman löydät helposti verkkokaupastamme valitsemalla automerkin ja korimallin. Tilaa tuotteet kotiin tai meillä asennettuina!

Lava-autojen tuotteet verkkokaupassamme

Aeroklas

Aeroklas on ensimmäinen brändi maailmassa, joka tarjoaa laadukkaan kaksi kerroksisen ABS-seoksesta valmistetun lavakatteen. Muihin merkkeihin verrattuna Aeroklasin lavakate on kevyempi.

Lavakatteessa on kaksi kerrosta integroitu saumattomasti yhdeksi kappaleeksi.

ABS-seoksen ansiosta kuumuus ei pääse vaikuttamaan lavakatteeseen negatiivisesti, pitäen kuitenkin samalla sisäisen lämpötilan tasaisena. Lisäksi ABS-seos lisää turvallisuutta mahdollisen onnettomuuden sattuessa, johtuen ABS-seoksen rakenteesta. Se ei murene tai hajoa teräviksi paloiksi törmäyksen sattuessa.

Aeroklas lavakate on ympäristöystävällinen. Maalin UV-suoja varmistaa pinnan pysymisen koskemattomana vuosia, jolloin Aeroklas lavakatteiden käyttöikä on pitkä. Tuote on kierrätettävää materiaalia.

Meiltä saat myös Aeroklas lisävarusteet ja varaosat.

Aeroklas tuotteet verkkokaupassamme

Aeroklas lavakate asennettuna
Saat Aeroklas tuotteet kauttamme seuraaviin lava-auto merkkeihin: Ford, Isuzu, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Toyota, Volkswagen

Mountain Top

Mountain Top Hyötyajoneuvokeskus lavakansi lavakaari lavetti

Kun haluat skandinaavista muotoilua ja laatua, valintasi on Mountain Top. Mountain Top tuotteet ovat suunniteltu äärimmäisiin olosuhteisiin. Mountain Top tuotteet käyvät tuotantoprosessin aikana äärimmäisyyksiä koettelevan testikierroksen aavikkopölyssä, trooppisessa sateessa ja paahtavassa auringossa. Mountain Top tuotteet on tehty siis kestämään.

Korkealaatuisimmista komponenteista valmistetut Mountain Top tuotteet ovat tanskalaista designiä korkeimmillaan.

Meiltä saat myös Mountain Top lisävarusteet ja varaosat.

Mountain Top tuotteet verkkokaupassamme

Alu-Cab

Intohimosta luontoon ja intohimoisena off-road harrastajana Jeremy Bergh perusti Alu-Cabin Kapkaupungissa, Etelä-Afrikassa vuonna 2000. Vuosien kokemuksen jälkeen epäkäytännöllisistä lavakatteista, hän halusi tuottaa käytännöllisen ja helppokäyttöisen lavakatteen.

Jeremy Berghin suunnitellessaan omaa tuotettaan, hän kiinnitti huomiota erityisesti kolmeen tärkeään osa-alueeseen: painoon, vahvuuteen ja monipuolisuuteen. Haasteena oli löytää ratkaisu, joka olisi kaikkien näiden kolmen tekijän yhdistelmä. Lujuuden ja kevyen painon lisäksi alumiini sopii erityisesti ympärivuotiseen käyttöön johtuen sen korroosiokestävyydestä, UV-kestosta ja joustavuudesta. Nämä kaikki yhdessä ovat olennaisia kaikissa maastoympäristöissä.

Tänään Alu-Cab on yhtä kuin korkealaatuiset alumiiniset ajoneuvojen lavakatteet kaupalliseen käyttöön, offroadiin ja seikkailuihin. Sarjavalmisteisten lavakatteiden lisäksi Alu-Cab valmistaa myös yksilöllisiä, täysin varustettuja retki- ja matka-ajoneuvoja asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ja tämä kaiken kokoisena, Jeepistä Unimogiin, suuriin kuorma-autoihin. Ajoneuvot, joissa on Alu-Cabin tuotteita, ovat tien päällä ympäri Afrikan manteretta ja vahvistavat merkin erinomaista mainetta. Tämä ei ole ainoa syy siihen, miksi lähes kaikki Etelä-Afrikan suurimmat nelivetoisten matkailuautojen vuokrausyritykset luottavat Alu-Cabiin.

Meiltä saat myös Alu-Cab lisävarusteet ja varaosat.

Alu-Cab lavakatteet hardtop

Saat Alu-Cab tuotteet kauttamme seuraaviin lava-auto merkkeihin: Toyota, Ford, Isuzu, Jeep, Mercedes Benz, Mitsubishi, Nissan ja Volkswagen.

Alu-Cab tuotteet verkkokaupassamme

Alpha

Alpha pick-up lavakansi Hyötyajoneuvokeskus

Alpha on valmistanut lavakatteita ja niiden lisävarusteita jo vuodesta 1982. Lavakatteiden lisäksi samassa tehtaassa valmistetaan myös lavakatteen muut osat, kuten metalliosat ja lasit. Näin tehdas hallitsee laadunvalvonnan kokonaisuutta ja ylläpitää näin tuotteiden korkeaa laatua. Jatkuvan tuotesuunnittelun ja uusien tuotteiden kehittämisen ansiosta Alpha on yksi johtavista lavakate merkeistä.

Käsin tehdyt Alphan lavakatteet, lavakannet ym. valmistetaan 13100 m² Thaimaan Samutprakasnissa sijaitsevassa tehtaassa. Ekologisista syistä ja päästöjen vähentämiseksi, meille tulee lavakatteita aina kontillinen kerrallaan.

Meiltä saat myös Alphan lisävarusteet ja varaosat.

Alpha tuotteet verkkokaupassamme

Road Ranger

Road Ranger® -brändi on perustettu jo 1970-luvulla. Road Ranger on tuolloin ollut ensimmäinen ja ainoa yritys Euroopassa, joka valmisti lava-autoihin lavakatteita.

Euroopassa valmistetut Road Ranger® lavakatteet ja lavakatteiden lisävarusteet saat kauttamme nopealla aikataululla asennettuna tai osoitteeseesi toimitettuna.

Meiltä saat myös Road Ranger lisävarusteet ja varaosat.

Road Ranger tuotteet verkkokaupassamme
Road Ranger lavakate hardtop asennettuna

Saat Roar Ranger® tuotteet kauttamme seuraaviin lava-auto merkkeihin: Fiat, Ford, Isuzu, Mercedes Benz, Mitsubishi, Nissan, Renault, SsangYong, Toyota ja Volkswagen

Farmikate

Farmikate Farmarikate asennettuna

Nyt jälleen näitä on saatavilla, eli olemme solmineet yhteistyösopimuksen 100% kotimaisen Farmikatteen tehtaan kanssa ja tuotanto on päästy käynnistämään uudelleen.

Farmikate on todettu monesti toimivaksi lavan suojaksi, kun haet kevyempää ratkaisua ja tarvitset nopeasti perästä tai sivulta ylös nostettavan kevyen lavakatteen.

Kevyt lavakatteen runko on teräsprofiili ja pintasuojana toimii säänkestävä PVC vinyyli, jota on saatavissa mustana tai harmaana. Tuote valmistetaan aina automallin mukaan, joten kerrothan tilauksen lisätiedoissa, mihin lava-autoon haluat sen.

Meiltä saat myös Farmikate lisävarusteet ja varaosat.

Farmikate verkkokaupassamme

Maailman parhaat lavakatteet

Premium takuu – meillä asennetuille tuotteille täysi takuu

Nopeat toimitusajat, nopeimmillaan (1-2 päivää)

Kaikki pick-up tuotteet samasta paikasta – säästä aikaa.

Kerromme mielellämme lisää lavakatteista ja muista pick-up
-varusteluista, soita myyntiimme 010 505 2576

Katso pick-up tuotteet verkkokaupasta!

Pyydä tarjous

Lavakatteet