Vanerointi ja sidontakiskot

Vanerointi suojaa auton peltejä kolhuilta, kun tavaratilassa kuljetetaan materiaaleja. Myös melutaso laskee vanerointien ansiosta, lisäämällä ajoneuvoeriste vaneroinnin alle, tippuu melutaso huomattavasti. Käytämme vaneroinnissa kotimaista molemmin puolin muovipinnoitettua (harmaa) vaneria.

Vaneroinnin yhteydessä on myös hyvä asentaa sidontakiskot ja tavaratilan led valaistus, jolloin johdotukset saadaan kulkemaan siististi vaneroinnin alla.

Pakettiauton vanerointi tarkoittaa sisätilojen suojaksi asennettavan vaneripaneeloinnin asentamista pakettiauton tavaratilaan. Tämä on yleinen käytäntö pakettiautoissa, joita käytetään esimerkiksi tavarankuljetuksiin, rakennustyömaille tai erilaisiin ammattikäyttöön liittyviin tarkoituksiin. Vanerointi tarjoaa useita etuja:

  1. Suojaa ja kestävyyttä: Vanerointi suojaa pakettiauton tavaratilaa naarmuilta, kolhuilta ja muilta vaurioilta. Se auttaa pitämään tavaratilan sisäpinnat hyvässä kunnossa ja parantaa auton kestävyyttä kuljetuksissa.
  2. Kiinnityspisteet: Vanerointi mahdollistaa kiinnityspisteiden luomisen tavaratilan sisäpintoihin. Näitä pisteitä voidaan käyttää tavaroiden kiinnittämiseen turvallisesti kuljetuksen aikana. Esimerkiksi kuormankiristysremmeillä tai koukuilla voidaan kiinnittää tavarat paikoilleen estäen niiden liikkumisen ajon aikana.
  3. Äänieristys: Vanerointi voi myös parantaa äänieristystä auton sisätiloissa. Se auttaa vaimentamaan ulkoista melua ja resonointia, mikä luo miellyttävämmän ajokokemuksen matkustajille.
  4. Viimeistelty ulkonäkö: Vanerointi antaa tavaratilalle siistin ja viimeistellyn ilmeen. Se voi antaa ammattimaisen vaikutelman ja tehdä hyvän vaikutuksen asiakkaisiin tai yleisöön, kun pakettiautoa käytetään yritystoimintaan.

On tärkeää huolehtia, että vanerointi on tiiviisti kiinnitetty ja huolellisesti asennettu, jotta se tarjoaa optimaalisen suojan ja kestävyyden