Maksutavat

Klarnan laskutuspalvelun kautta Sinulla on mahdollista saada 30 päivää ilmaista maksuaikaa tai pilkkoa maksu jopa 36 osaan.

Kun asioit meillä, olemme varmistaneet, että maksuprosessi on sujuva alusta loppuun. Voit valita useista maksutavoista – korttimaksu takaa helppouden, Mobile Pay nopeuden ja Nordea Rahoitus joustavuuden. Huomioithan, että Nordea Rahoitus edellyttää erillistä luottopäätöstä.

Erityisesti yritysasiakkaillemme tarjoamme mahdollisuuden laskutukseen, joka tekee ostosten teosta entistäkin vaivattomampaa.

Verkkokaupassamme voit käyttää laajaa valikoimaa maksuvaihtoehtoja, kuten suomalaisia pankkitunnuksia, pankki- ja luottokortteja sekä mobiilimaksusovelluksia kuten Mobile Pay ja Pivo.

Lisäksi Klarnan maksupalvelut tarjoavat mahdollisuuden laskulla maksamiseen ja jopa 36 erään jaettuihin maksuihin, sekä jopa 30 päivää ilmaista maksuaikaa. Valitse itsellesi sopivin maksutapa ja nauti huolettomasta ostokokemuksesta.

Autoliikkeiden edustajien on mahdollista saada erilliset käyttäjätunnukset verkkokauppaamme, jonka myötä ostokokemus on entistäkin helpompi. Kysy tästä vaihtoehdosta tuotepäälliköiltämme.

Hyötyajoneuvokeskus maksutavat