kuva galleria

Metsästyautot ja koirahäkit
Valmistamme koirahäkit ja muut lemmikkien häkit tarpeen mukaan ajoneuvokohtaisesti pakettiautoihin, pick-up autoihin ja henkilöautoihin.
Laadukas ja turvallinen häkki on helppo käyttää eikä se pidä ääntä ajon aikana.
Häkin seinät, ovet ja katto on valmistettu hitsatusta teräsverkosta, joka pulverimaalataan mustaksi tai haluamaasi sävyyn.
Häkin sijaan valmistamme myös erilaiset verkkoseinät kulkuovilla.
Voit halutessasi jättää koko takakontti tilan eläimen käyttöön ja valita esimerkiksi takaovelle verkkoseinän lukittavalla ovella jolloin voit pitää takakonttia auki varmistaen eläimen esteettömän näkyvyyden ja tuuletuksen, sekä varmistaen turvallisen lukituksen ja suojan.

Suosittelemme koira-autoihin lisävarusteeksi kattotuuletinta ja ilmalämmitintä.

Katso tästä lisätietoja https://hyotyajoneuvokeskus.com/koirahakit/

Eemeli Nummela
010 505 2575
046 921 3308
eemeli@hyotyajoneuvokeskus.com

Samuel Turunen
010 505 2577
045 651 3777
samuel@hyotyajoneuvokeskus.com 

Myynti 010 505 2576
myynti@hyotyajoneuvokeskus.com

Metsästyskoiran kuljettamiseen autossa on suositeltavaa käyttää turvallista ja sopivaa kuljetusratkaisua. Yksi yleisesti käytetty vaihtoehto on koirahäkki, joka tarjoaa koiralle turvallisen ja mukavan tilan autossa matkustamiseen.

Kun valitset koirahäkkiä metsästyskoirasi kuljettamiseen autossa, sinun tulisi ottaa huomioon seuraavat seikat:

  1. Koko: Valitse koirallesi sopiva koko koirahäkki, jossa koira voi seistä, kääntyä ympäri ja asettua makuulle mukavasti. Huomioi myös koiran mahdollinen kasvunvara, jos kyseessä on pentu tai nuori koira.
  2. Turvallisuus: Varmista, että koirahäkki on turvallinen ja kestävä. Se tulee olla valmistettu laadukkaista materiaaleista ja varustettu vahvoilla lukitusmekanismeilla, jotka estävät koiraa pääsemästä ulos häkistä matkan aikana.
  3. Kiinnitys autossa: Varmista, että koirahäkki on asianmukaisesti kiinnitetty auton takaosaan tai matkustamoon. Häkin tulee olla tukevasti paikallaan ja estää liikkuminen tai kaatuminen äkillisissä jarrutuksissa tai onnettomuustilanteissa.
  4. Ilmanvaihto: Tarkista, että koirahäkki tarjoaa riittävän ilmanvaihdon koiralle. Häkissä tulisi olla ilmareikiä tai verkkopaneeleja, jotka mahdollistavat ilmankierron ja auttavat pitämään koiran mukavana matkan aikana.
  5. Suojavarusteet: Koirahäkkiin voi liittää myös suojavarusteita, kuten pehmusteita tai turvavyökiinnikkeitä, jotka auttavat vähentämään mahdollisia vammoja tai vahinkoja matkan aikana.

On tärkeää muistaa, että koiran hyvinvointi ja turvallisuus ovat etusijalla. Tarjoa koiralle aina riittävästi vettä ja pidä taukoja pitkillä matkoilla antaaksesi sille mahdollisuuden liikkua ja lepäillä.

Metsästyautot ja koirahäkit: Seikkailua luonnossa koiriesi kanssa

Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaan metsästysautoja ja koirahäkkejä, jotka on suunniteltu tarjoamaan metsästyskokemukseen uusi ulottuvuus yhdessä uskollisten nelijalkaisen ystäväsi kanssa. Meidän sivullamme esittelemme intohimoisesti rakennetut metsästysautot, jotka ovat varustettuina kätevillä koirahäkeillä ja usein myös asetelineillä.

Metsästysohjatut autot: Yhdistä huippuluokan teknologia ja toimivuus

valikoimaamme metsästysohjattuja autoja, jotka on suunniteltu sopivamaan vaativaan metsästysympäristöön. Meillä on laaja valikoima ajoneuvoja, jotka ovat optimoituja tarjoten käytännöllisiä ratkaisuja ja korkealuokkaista metsästäjille.

Koirahäkit: Turvallisuutta ja mukavuutta koirillesi

Kattavan valikoiman koirahäkkejä, jotka on suunniteltu erityisesti metsästysautoihin. Näiden huolella suunniteltujen koirahäkkien avulla voit kuljettaa koiriasi turvallisesti ja mukavasti metsästysmatkoilla. Valikoimastamme löydät erikokoisia ja -muotoisia häkkejä, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisten koirien tarpeisiin.

Metsästyautot ja koirahäkit: seikkailuun valmiina

Olitpa kokenut metsästäjä tai vasta-alkaja, meillä on sinulle sopiva metsästysauto ja koirahäkki. Tutustu sivuihimme ja ratkaisun yhdistelmä käytännöllisyyttä, toiminnallisuutta ja seikkailua metsästyksesi tueksi.

Metsästysohjatut autot,
Metsästys autot koirille,
Koirien kuljetus metsästyksessä,
Koirien turvallinen kuljetus,
Koirahäkkien valikoima,
Metsästysautojen suunnittelu,
Koirahäkit metsästäjille,
Koirahäkit eri koirakokoille,