Retkeilyautot ja jatko-ohjaamot

Miellyttävä matkustaminen matkailuautossa on usein kiinni ajoneuvon varustelusta.
Meiltä saat kaiken mitä hyvään retkeilyautoon tai jatko-ohjaamoon tarvitset!
Sängystä jääkaappiin ja tummennetuista sivulaseista lämpöeristykseen tai laadukkaaseen multimedialaitteistoon.
Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme auttaa jo suunnittelusta alkaen löytämään retkeilyautoon oikeat ratkaisut ja toteuttaa
sekä matkailuauton perusvarustelut että räätälöidyt jatko-ohjaamo varustelut toiveidesi mukaisesti.
Valikoimaamme ja palveluumme kuuluu kaikki mahdollinen ja usein mahdotonkin.

Retkeilyautot ja matkailuautot

H-design retkeilyauto

Matkailuauto / retkeilyauto  varustelut

Klikkaa ja lue lisää...

Jatko-ohjaamot

Jatko-ohjaamo Sprinter

Jatko-ohjaamo kuorma-auto varustelut

Klikkaa ja lue lisää...

Räätälöidyt varustelut

Toteutamme myös yksilölliset varustelut

Hyötyajoneuvokeskus tunnetaan myös hyvin yksilöllisistä jatko-ohjaamo varusteluista.
Myynnin, suunnittelijan, varustelijoiden ja verhoilijan pitkä kokemus mahdollistavat asiakkaillemme yksilöllisen ja laadukkaan retkeilyauto kokonaisuuden.
Yksilöllisestä varustelusta on mahdollista toteuttaa 3d suunnitelma  ja näin myös takaamaan onnistuneen lopputuloksen ja matkailuautosi palvelee sinua paremmin.

Kysy lisää
Mercedes-Benz Sprinter jatko-ohjaamo H-design retkeilyauto

Kysy lisää Retkeilyautoista ja Jatko-ohjaamoista!

 

 

Retkeilyauto on ajoneuvo, joka on suunniteltu tarjoamaan mukavan ja käytännöllisen tavan matkustaa ja yöpyä retkillä tai matkoilla. Se yhdistää auton liikkuvuuden ja asuntoauton mukavuudet, tarjoten monipuolisen ja kompaktin tilan matkailuun.

Retkeilyautoja on erilaisia kokoja ja malleja, mutta yleensä ne perustuvat pakettiauton tai pikkubussin runkoon. Ne on varustettu nukkumispaikoilla, pienellä keittiöllä, säilytystiloilla ja usein myös WC- ja suihkumahdollisuuksilla. Retkeilyauton sisätilat on suunniteltu tehokkaasti hyödyntämään rajallista tilaa, ja ne voivat sisältää esimerkiksi pöytäryhmän, sänkyjä, hella- ja jääkaappiyhdistelmän, pesuallastason ja kaappitilaa.

Retkeilyautoissa on yleensä myös erilaisia toiminnallisuuksia, kuten sähköjärjestelmä, vesihuoltojärjestelmä ja lämmitys. Joissakin malleissa on myös ulkopuolella olevia varusteita, kuten teltta, markiisi tai pyöräteline.

Retkeilyautojen suosio on kasvanut, koska ne tarjoavat vapautta ja joustavuutta matkustamiseen. Ne mahdollistavat matkustamisen eri paikkoihin ja yöpymisen luonnossa, leirintäalueilla tai muilla sopivilla alueilla. Retkeilyautolla matkustaessa ei tarvitse huolehtia hotellien varaamisesta tai aikatauluista, ja se tarjoaa mahdollisuuden tutustua eri kohteisiin ja maisemiin omassa tahdissa.

On kuitenkin tärkeää huomioida, että retkeilyautojen käyttö saattaa olla säädeltyä eri maissa ja alueilla. Esimerkiksi leirintäalueiden käyttö, yöpymismahdollisuudet ja pysäköintisäännöt voivat vaihdella. Ennen retkeilyautolla matkustamista on hyvä tutustua paikallisiin sääntöihin ja määräyksiin varmistaakseen, että matka sujuu suunnitellusti ja lainmukaisesti.

JATKO-OHJAAMO

Jatko-ohjaamo on termi, joka viittaa matkailuautoon tai pakettiautoon, jossa on pidempi ohjaamo-osa kuin perinteisessä mallissa. Tämä tarkoittaa, että matkailuauton tai pakettiauton ohjaamon takana on lisätilaa, joka voidaan muuttaa erilaisiksi käyttötarkoituksiksi.

Jatko-ohjaamolla varustettu matkailuauto tarjoaa enemmän sisätilaa ja joustavuutta matkailijoille. Tämä lisätila voidaan hyödyntää eri tavoin, kuten lisävuoteiden tai istuinten sijoittamiseen, säilytystilan lisäämiseen tai jopa pienemmän keittiön tai kylpyhuoneen luomiseen.

Jatko-ohjaamo tuo etuja matkailijalle tarjoamalla enemmän mukavuutta ja joustavuutta matkustamiseen. Se voi tarjota lisää tilaa perheille tai ryhmille, jotka tarvitsevat enemmän majoitustilaa tai säilytystilaa matkatavaroilleen.

On tärkeää huomata, että jatko-ohjaamolla varustettu matkailuauto voi olla hieman pidempi kuin perinteinen malli, mikä voi vaikuttaa ajoneuvon käsittelyyn ja pysäköintiin. Lisäksi matkailuauton painopiste voi muuttua jatko-ohjaamon vuoksi, mikä vaikuttaa ajoneuvon ajettavuuteen ja vakautta.

Jatko-ohjaamo on suosittu vaihtoehto matkailuautoissa, jotka tarjoavat lisää tilaa ja mukavuutta matkustamiseen. Se on hyvä valinta niille, jotka haluavat enemmän joustavuutta ja mahdollisuuden räätälöidä matkailuautonsa sisätilat omien tarpeidensa mukaisesti.

RETKEILYAUTO

Retkeilyauto, jota kutsutaan myös matkailuautoksi tai campervaniksi, on kompakti ajoneuvo, joka on suunniteltu tarjoamaan majoitus- ja retkeilymukavuudet matkailijoille. Se yhdistää auton ja majoituksen toiminnallisuudet tarjoten kätevän ja joustavan tavan matkustaa.

Retkeilyautojen koko ja ominaisuudet vaihtelevat, mutta yleensä ne ovat pienempiä kuin perinteiset matkailuautot. Ne voivat perustua erilaisiin perusajoneuvoihin, kuten pakettiautoihin tai erikoisrakenteisiin pohjautuviin malleihin. Retkeilyautojen sisätiloissa voi olla mukavat istuimet, taitettavat tai muunneltavat vuoteet, pieni keittiö, säilytystilaa sekä usein myös kompakti WC- ja suihkutila.

Retkeilyautot tarjoavat matkailijoille mahdollisuuden liikkua vapaasti ja nauttia ulkoilmasta samalla kun heillä on mukavuudet mukanaan. Ne ovat erityisen suosittuja retkeilijöiden, seikkailijoiden ja luontoharrastajien keskuudessa, jotka haluavat tutustua erilaisiin paikkoihin ja nauttia luonnosta.

Retkeilyautot ovat usein varustettu tarvittavilla mukavuuksilla, kuten sähköliitännät, vesivarastot, kaasuliesi tai pieni jääkaappi, jotta matkailijat voivat valmistaa ruokaa ja säilyttää elintarvikkeita mukanaan. Monissa retkeilyautoissa on myös mukavuusominaisuuksia, kuten lämmitys- ja ilmastointijärjestelmät, jotta matkustusolosuhteet pysyvät miellyttävinä kaikenlaisissa sääolosuhteissa.

Retkeilyautojen etuna on niiden kompakti koko, mikä tekee niistä helposti hallittavia ja käteviä liikkua kapeilla teillä tai kaupunkiympäristössä. Ne tarjoavat myös taloudellisemman vaihtoehdon kuin suuret matkailuautot, ja ne ovat usein helpommin saatavilla vuokralle tai ostettavaksi.

Retkeilyautoilu tarjoaa vapauden tutkia erilaisia ​​kohteita, matkustaa joustavasti ja nauttia matkasta luontoon tai kaupunkeihin. Se on suosittu vaihtoehto niille, jotka haluavat yhdistää matkustamisen ja retkeilyn, ja kokea elämyksiä matkallaan.

MATKAILUAUTO
Matkailuauto, jota kutsutaan myös asuntoautoksi, on ajoneuvo, joka on suunniteltu tarjoamaan sekä majoitus- että liikkumismahdollisuudet matkailijoille. Se yhdistää auton ja asunnon toiminnallisuudet tarjoten mukavuutta ja joustavuutta matkustamiseen.

Matkailuautot ovat yleensä varustettu asuin- ja nukkumatiloilla, keittiöllä, kylpyhuoneella ja usein myös ruokailu- ja oleskelutiloilla. Ne voivat olla eri kokoisia ja muotoisia, aina pienistä, kompakteista malleista suuriin ja ylellisiin matkailuautoihin.

Matkailuautot tarjoavat matkailijoille mahdollisuuden liikkua vapaasti ja tutkia eri kohteita ja maisemia ilman tarvetta vaihtaa majoituspaikkaa. Ne ovat erityisen suosittuja lomamatkoilla ja matkailijoille, jotka haluavat kokea vapaampaa ja itsenäisempää matkustamista.

Matkailuautoja voi vuokrata tai omistaa. Niitä käytetään usein leirintäalueilla tai muilla matkailuajoneuvoille tarkoitetuilla alueilla, joissa on tarjolla tarvittavat palvelut, kuten sähkö- ja vesiliitännät.

On tärkeää huomata, että matkailuautoiluun voi liittyä erilaisia sääntöjä ja rajoituksia eri maissa ja alueilla. Esimerkiksi leirintäalueet voivat asettaa rajoituksia matkailuautojen koosta ja ikärajasta. Lisäksi liikennesäännöt voivat vaihdella eri maissa, ja matkailuautoilijoiden on noudatettava paikallisia liikennesääntöjä.

Matkailuautoilu tarjoaa mahdollisuuden joustavaan matkustamiseen ja seikkailuihin, mutta se vaatii myös huolellista suunnittelua ja valmistautumista. Ennen matkailuautolla matkustamista on tärkeää varmistaa, että kaikki tarvittavat varusteet ja järjestelyt ovat kunnossa, kuten polttoaine, vesi, ruoka, majoituspaikat ja matkasuunnitelma.

Kokonaisuudessaan matkailuauto on erinomainen vaihtoehto matkustamiseen ja tarjoaa mahdollisuuden kokea uusia seikkailuja ja tutustua erilaisiin paikkoihin ja kulttuureihin.

RETKIAUTO

Retkiauto on ajoneuvo, joka on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja käytännöllisyyttä retkeilyyn ja ulkoilmaharrastuksiin. Se on usein tilava pakettiauto tai SUV, joka on muokattu vastaamaan retkeilyn tarpeita.

Retkiautot voivat sisältää erilaisia ​​ominaisuuksia ja varusteita, jotka tekevät niistä sopivia retkeilijöille. Ne voivat sisältää taittuvat vuoteet, pienet keittiöt tai keittotilat, säilytystilaa retkeilyvarusteille, veden- ja energiansyöttöjärjestelmät sekä muut mukavuudet, kuten lämmityksen tai ilmastoinnin.

Retkiautojen sisustus voi vaihdella suuresti, ja monet omistajat räätälöivät tai muokkaavat niitä vastaamaan omia tarpeitaan ja mieltymyksiään. Jotkut retkiautot voivat olla varustettu erillisillä makuuhuoneilla, kylpyhuoneilla ja jopa pienillä ruokailu- tai oleskelutiloilla.

Retkiautot tarjoavat matkailijoille mahdollisuuden liikkua vapaasti ja majoittua eri kohteissa. Ne ovat erityisen suosittuja retkeilijöiden, vaeltajien, surffareiden ja muiden ulkoilmaharrastajien keskuudessa, jotka haluavat tutkia luontoa, leiriytyä erämaassa tai viettää aikaa leirintäalueilla.

Retkiautojen etuna on niiden monipuolisuus ja liikkuvuus. Ne tarjoavat mukavuutta ja majoitustilaa retkeilijöille, samalla kun ne säilyttävät ajoneuvon liikkumisen joustavuuden. Retkiautot ovat usein varustettu nelivedolla tai korotetulla maavaralla, mikä tekee niistä kykeneviä navigoimaan erilaisissa maastoissa ja haastavissa olosuhteissa.

Retkiautoilu tarjoaa mahdollisuuden kokea seikkailuja, tutkia luontoa ja nauttia retkeilyn vapauden tarjoamista eduista. Ne mahdollistavat retkeilyn ilman tarvetta pystyttää telttaa tai etsiä majoitusta erikseen.

VANLIFE AUTOT

Vanlife auto viittaa ajoneuvoon, joka on suunniteltu ja muokattu sopivaksi elämiseen ja matkustamiseen vapaasti ja itsenäisesti. Se on yleensä pakettiauto, joka on varustettu majoitustiloilla ja kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla.

Vanlife-autot ovat suosittuja matkailijoiden, seikkailijoiden ja elämäntaparetkeilijöiden keskuudessa, jotka haluavat kokea vapauden elää ja matkustaa omilla ehdoillaan. Nämä ajoneuvot tarjoavat mahdollisuuden vierailla eri paikoissa, kokea luontoa, tutustua kaupunkeihin ja samalla nauttia mukavuuksista, joita koti tarjoaa.

Vanlife-autot voivat vaihdella kooltaan ja muodoltaan. Ne voivat olla pieniä pakettiautoja, kuten Volkswagen Transporter tai Mercedes-Benz Sprinter, tai suurempia ajoneuvoja, kuten Ford Transit tai Fiat Ducato. Ne voivat olla valmiiksi muunnettuja tai omistajan itse rakentamia.

Typillisesti vanlife-autot sisältävät nukkumatilan, pienoiskeittiön, säilytystilaa ja usein myös pienet vesijärjestelmät WC:n ja suihkun tarpeisiin. Joissakin tapauksissa ne voivat sisältää myös aurinkopaneelijärjestelmiä, sähkövarastoja tai jopa pieniä tuuligeneraattoreita, jotka mahdollistavat itsenäisen energian tuottamisen.

Vanlife-elämäntapa korostaa yksinkertaista elämää ja luonnonläheisyyttä. Se tarjoaa vapauden matkustaa, mahdollisuuden olla lähellä luontoa ja elää minimoidulla elämäntavalla. Vanlife-autot antavat mahdollisuuden työskennellä etänä tai tehdä keikkatöitä matkan varrella, mikä antaa vapauden yhdistää matkailu ja työ.

On tärkeää huomata, että vanlife-autolla matkustamiseen voi liittyä erilaisia sääntöjä ja rajoituksia eri maissa ja alueilla. Esimerkiksi leirintäalueet ja pysäköintipaikat voivat asettaa rajoituksia tai vaatimuksia. Siksi on tärkeää tehdä asianmukaista tutkimusta ja noudattaa paikallisia sääntöjä ja määräyksiä.

Vanlife-autot tarjoavat ainutlaatuisen elämäntapamahdollisuuden niille, jotka haluavat kokea vapauden matkustaa, elää lähellä luontoa ja nauttia yksinkertaisemmasta elämästä.
Tästä pääset tutustumaan Iltasanomien julkaisemaan VANLIFE  juttuun https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009600613.html

Miksi tilata H-Design varustelu?

Uusimmat innovatiivisimmat ratkaisut – markkinoiden laadukkaimmalla työllä

Kotimainen

Työllä on aina 2 vuoden takuu