Varustelemme kaikki ajoneuvot ammattitaidolla. Maahantuomme alan parhaat ajoneuvokalusteet, lavakatteet sekä lisävarusteet. Innovatiivisen asenteemme ja laadukkaan työmme ansiosta autosi palvelee sinua paremmin.

Pick-up varusteet

 

Lavakate / Pick-up varusteemme on koottu ainoastaan markkinajohtajien tuotteista. Tuotevalikoimat on valittu ottaen huomioon käyttötarkoituksen vaatimat edellytykset. Tuotteiden tulee olla kestäviä, käyttötarkoitukseen soveltuvia,”siistin näköisiä” ja mikä tärkeintä, kustannuksiltaan järkeviä.

 

Lue lisää

Bott huolto-autokalusteet

 

Hyötyajoneuvokeskus tarjoaa kaiken palvelun saman katon alta. Teemme huoltoautovarustelut niin pienille kuin isoille yrityksille sekä kunnille ja kaupungeille. BOTT on huoltoautovarusteluiden ykkösmerkki. Korkealaatuisten ja kestävien ratkaisuiden ansiosta BOTT on yksinkertaisesti paras ratkaisu huoltoautoon.

 

Lue lisää

Retkeily ja jatko-ohjaamot

 

Tyylikkääseen varusteluun kuuluu kaikki, mitä täysvaltaiselta matkailuautolta tarvitset, sängystä jääkaappiin, tummennetuista sivulaseista lämpöeristykseen ja laadukkaaseen multimedialaitteistoon. Lisävarustuksiin kuuluu mitä tahansa mahdollista ja joskus mahdotontakin.

 

Lue lisää

Rhino Products tuotteet

 

Tavoitteemme on vastata kuljetuskaluston kattotarvike tarpeisiin monenlaisilla ratkaisuilla , nopeilla toimituksilla, asiantuntevalla teknisellä tuella sekä ehdottomasti tuotteiden korkealla laadulla. Kaikki Rhino Products-tuotteet valmistetaan Englannissa ja ne on valmistettu vastaamaan Euroopan markkinoiden vaatimaan korkeaan laatuun. Tuotteet ovat TÜV-hyväksyttyjä Saksassa , mikä on korkean laadun ja turvallisuuden vertailuarvo. Suurinosa tuotteista on myös testattu 20G voimassa.

 

Lue lisää

Pyydä tarjous tuotteista ja palveluista!

 

Lähetä meille oheisella lomakkeella tarjouspyyntö, vastaamme sinulle 48 tunnin kuluessa.

Pyydä tarjous

Seuraa meitä Facebookissa

 

Seuraa meitä Instagramissa

 

Asiakkaan lähettämä kuva.
Matka kohti pohjoista🌞

Kevättä kohti mennään ja kesän retkeilykausi alkaa jo näkymään.

Jos lomakuumeeseen kaipaat jotain erillaista niin meiltä löytyy siihen lääke 💉😉

Alu-Cab ja Frontrunner tuotteet verkkokaupastamme

Autamme sinua löytämään oikeat tuotteet
📞 010 505 2576
📧 myynti@hyotyajoneuvokeskus.com

#alucab #canopycamper #toyotahilux #retkeily #offroad #maastoautomatkailu #metsästys #hyotyajoneuvokeskus #premiumvarustelu @alucab @toyotasuomi #retkeilyauto #laatuatyöhönjavapaalle
...

29 0

Kaikenlaista 😊 ...

14 0

🚑Näin toteutimme ensihoitoajoneuvon Volkswagen Caddy alustalle🚑

#laatuatyöhönjavapaalle #pelastusauto #pelastuslaitos #ensivasteyksikkö #premiumvarustelu
...

37 0

Konehuolto Sopaselle huoltoautovarustelu hyvillä varusteilla ja tietenkin markkinoiden parhaimmilla huoltoautokalusteilla 💚

@huoltoauto #konehuoltosopanen #ponssehuolto #hyötyajoneuvokeskus #premiumvarustelu #huoltoauto #työauto #laatuatyöhönjavapaalle
...

40 1

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme oheisella lomakkeella

Uutiskirje