Huoltoauton lisävarusteet ja kalusteet

BOTT – huoltoautokalusteiden edelläkävijä

 

Hyötyajoneuvokeskus tarjoaa kaiken palvelun saman katon alta. Teemme huoltoautovarustelut niin pienille kuin isoille yrityksille sekä kunnille ja kaupungeille. BOTT on huoltoautovarusteluiden ykkösmerkki. Korkealaatuisten ja kestävien ratkaisuiden ansiosta BOTT on yksinkertaisesti paras ratkaisu huoltoautoon.

BOTT:n kalusteet takaavat monipuolisuutta ja yksinkertaisuutta korkealla laadulla. Työaikasi tehostuu, tavarat pysyvät järjestyksessä ja löytyvät helposti. BOTT:n ajoneuvokalusteet helpottavat myös turvallista kuormaamista. Kalusteemme parantavat huomattavasti sekä kuorman että kuljettajan passiivista ja aktiivista turvallisuutta. Kalusteiden kiinnitystapa on kolaritestattu. Tämä onkin erittäin tärkeää, sillä huonosti kiinnitetty kuorma on osasyyllinen monissa henkilövahinkoihin johtaneissa liikenneonnettomuuksissa.

Turvallinen
bott vario on törmäystestattu ECE R44* mukaisesti: Erittäin lujasta teräksestä valmistetut sivuseinät pystyvät tehokkaasti vastaanottamaan äärimmäiset voimat ajoneuvon törmäyksen yhteydessä.

Kevyt
Yksittäiset rakenneosat ovat aina kevyitä ja rakenteeltaan vakaita. Tämä perustuu teräksestä, alumiinista ja korkealaatuisesta muovista koostuvaan materiaaliyhdistelmään. Pieni omapaino mahdollistaa suuremman kuormituksen.

Laadukas
Anodisoidut alumiinipinnat ja pienrakenteen pulveripinnoitetut lujat teräsosat kestävät naarmutusta. Laadukkuus ilmenee myös ulkonäössä ja kosketustuntumassa.

Tehokas
bott vario ajoneuvokalusteet hyödyntävät kuormatilan optimaalisesti ja hyvä järjestys mahdollistaa laitteiden nopean käytettävyyden.

Vakuuttava
Saapumisesi ajoneuvolla, jossa kaikki on kalusteiden ansiosta hyvin sijoiteltuna, antaa asiakkaalle pysyvän myönteisen kokemuksen ja välittää palvelusta luotettavan kokonaisvaikutelman.

Kaunis
bott vario ajoneuvokalusteille on myönnetty useita palkintoja selkeästä ja laadukkaasta suunnittelusta.

Bott vario 3 huoltoautokaluste

BOTT – huoltoautokalusteiden edelläkävijä

Asennettuna tai toimitettuna

Maahantuojalta ilman välikäsiä

Mallikohtainen 3D suunnitelma

Kysy meiltä BOTT-tuotteista!

Eemeli Nummela
010 505 2575
046 921 3308
eemeli@hyotyajoneuvokeskus.com

Samuel Turunen
010 505 2577
045 651 3777
samuel@hyotyajoneuvokeskus.com